Napi érdekesség - Awesome TS versenydrón

1488443526115526.jpgMég egy Awesome nevű gép, úgy látszik Kínában a gyártók nem a szerénységükről híresek. Nincs is ezzel baj, csak jó legyen a termék amit árulnak, mert az ellenkezőjére már számtalanszor láttunk példát. Ez vajon milyen lesz? Döntsétek el ti a képek, és a műszaki paraméterek alapján.

Az első említésre méltó dolog, hogy ez egy szereld magad csomag. A második hogy a vázat hogyan sikerült lefesteni. Kicsit olyan stricis az összhatás, én az ezüstöt vinném, az arany helyett. A karok görbítettek, és a motorvédők aljára szerelt kis támaszokkal eltartanak a földtől, talán az akkumulátort védik? Ez lenne a tippem. A kamera viszont szuper védett "fészket" kapott, mint ahogy a motorokat is körbebástyázták műanyaggal.

A technika nem rossz, 2205 2600KV motorok, megfejelve 20 amperes BLHeli ESC-kkel, és egy talányos, Awesome F3 névre keresztelt vezérlővel. A szíve, mint ahogy mostanában mindegyiknek, egy STM32F3 chip, ami teljesen rendben van, ezt egészíti ki az FPV rendszer, ami egy 800 TVL-es "ki tudja milyen gyártmányú" kamerát kapott, egy kapcsolható adóteljesítményű, 40 csatornás adóval. A propellerek háromágú, 5045-ös darabok, ezért a gép jól fog menni, különösen, ha a 250 grammos, akkumulátor nélküli súly valós. 

1488443924109114.jpg

Érdekesség, hogy olyan műszaki adatokat is felsoroltak - például motorok mágnesezése - amit a noname gyártók nem szoktak. Még a végén egy csiszolatlan gyémánttal lesz dolgunk.

A drónt itt vásárolhatjátok meg (az árak az árfolyam ingadozásának és az akciók függvényében változhatnak):

 

Címkék: hírek, drone, drón, Hírek