Marciart filmkuckója - Gyömrő

teleki_kastely_gyomro.jpgMarciart újabb remek videóval örvendeztetett meg minket, ezúttal Gyömrő városáról, amely a budapestieknek ismerős lehet, hiszen a fővárostól mintegy 35 kilométerre található. Sok érdekes látnivalóba futhat bele az oda utazó érdeklődő - például a Teleki kastély - , de a mai videó témája nem annyira ez lesz, hanem inkább maga a város, illetve láthattok egy "vonatos üldözést" is.

A település viszonylag könnyen elérhető Budapestről, lévén hogy ugyanabban a megyében található. Egy viszonylag rendezett, nagyjából 16.000 fős településről van szó. Számtalan látnivalót tudunk megtekinteni, ennek egy része a videón is feltűnik, ilyen például a Tófürdő, aminek a partján strandolásra alkalmas szakaszokat is kialakítottak, nem mellesleg pedig nagyon fotogén felülnézetből. Hasonló terület a Tőzeges tó is, bár ez kevésbé alkalmas fürdésre, sokkal inkább a maga természetes szépségével emelkedik ki a környezetéből.

Relatív kevés település mondhatja el magáról, hogy állatkerttel is rendelkezik, de Gyömrő ezek közé tartozik a Harmónia állatkerttel, amely szintén feltűnik a képeken, a háttérben pedig szabályos soraival a temetőt láthatjátok.

Bár az emberek többsége azt gondolja, hogy a Magyar Államvasutak utazási sebessége hagy némi kívánnivalót maga után, azért a Phantom 4-nek meg kellett küzdenie a megfelelő felvételekért, cserébe viszonylag ritkán látható perspektívából szemlélhetjük meg az elsuhanó szerelvényt.

A szerző Youtube csatornáját az alábbi linken érhetitek el:

Név: Csepregi-Horváth Márton
Youtube csatorna: TheMarciart

Címkék: hírek, drone, drón