Black Friday drónvadászat

nyito_6.PNGSzerintem senkit nem fogok azzal megdöbbenteni, hogy ma az akciókról lesz szó, lévén a karácsony előtti utolsó lehetőség szétvásárolni magunkat, és még azért van némi esély, hogy a cuccok meg is érkeznek, már ha a posta is úgy akarja. Van néhány ütős akció, igyekeztem kiszedni a sallangot, meg a felárazásokat.

Annak idején az összes Banggood-Gearbest-Tiny Deal játékot végigpróbáltam, és egyetlen egyszer volt olyan, hogy három fiókból összekalapoztam 100 dollárt, egy hónap alatt, azóta semmi értelmes nincs, kuponokat lehet pörgetni és ennyi, tehát aki nem időmilliomos, az felejtse el ezeket. Helyette néhány kupont összeszedtem nektek, aminek tényleg van értelme.

 

Gearbest

DJI akció: a szokásos, jóárasított DJI termékek a Gearbesttől. EU Express-szel nagy eséllyel ÁFA és vámmentes (másik országban vámolja a cég, és EU-n belül jön tovább Mo.-ra):

dji.PNG

 xiaomi.PNG

Egyéb drónok

A legjobb mini drón ajándékba vagy gyerekeknek (nagyoknak is, vagyis apunak:D)

Vállalható kameraplatform alap:

Kellemes 4K kamera drón:

Natív 4K képes akciókamera:

  • Thieye T5e 4K; flash sale: 26.200 Ft /van drágábban EU raktárban is/

Jó kis FPV szemcsi:

Nagyjából ezek azok, amik ütősek, de aki talál még, az írja be a komment mezőbe és akkor beteszem a listára.

 

Banggood

Nagyon sokmindent feláraztak, hogy leárazhassák, illetve ellőtték azt a trükköt, hogy amin "promo" jelölés van, arra nem működnek a kuponok, az áruk pedig vagy alacsonyabb vagy nem. Ezeket onnan lehet felismerni, hogy van rajtuk egy "11 sale black friday" felirat, illetve ha kosárba rakjuk őket, az ár mellett megjelenik egy promo bélyeg. Amelyiken viszont nincs, arra élnek a kuponok. 

bg.PNG

Kezdő oldalnak javaslom az alábbi linket, innen érdemes indulni, ha termékeket vadászunk.

snapup_1.PNG

Aki szereti a Snap-up - vagyis azonnali - ajánlatokat, az innen induljon:

Kategória kuponok:

Címkék: hirek, Hirek