Quadkopter blog

2018.feb.22.
Írta: Jackal_ 2 komment

Jumper T8SG távirányító teszt - Kínai svájci bicska

nyito_13.jpgA Jumper T8SG távirányító egy igazi mindenevő, számtalan protokollt ismer, vezérelhetjük vele versenygépeinket, mint ahogy a játék drónjainkat is, kezel tucatnyi csatornát, van egy csomó háromállású kapcsolója, kemény tokkal és nyakba akasztóval érkezik, Devo TX fut rajta, tehát halálra állítgathatjuk, és nem kerül 20.000 forintba, vagyis érdemes volt a terméket górcső alá venni.

Tovább

Melyek a legtöbbet vásárolt drónok 2018 februárjában? – Meglepő eredmények

800px_colourbox7625063.jpgAz akkumulátor hiszti kapcsán – vagyis hogy lehet-e rendelni GB-től, BG-től – kérdeztem meg a Gearbesttől, hogy milyen gépeket vesznek az emberek nagy számban, és kaptam egy elég érdekes listát. Részben erre számítottam, részben viszont nem. Le kell szögeznem, hogy ez egy globális dolog, nemcsak a magyar fogyasztást tartalmazza, de azért érdemes végigfutni rajta.

Tovább
Címkék: cikkek, Cikkek

Mini versenydrónok 100 dollár körül – Bőség zavara

img_0405_1.JPGValamelyik nap eszembe jutott, hogy kb. 1 éve még 150-200 dollár közé esett az ára a mini drónoknak. Úgyhogy gyorsan átfutottam a Gearbest kínálatát és találtam egy csokor gépet, amelyek a 100 dollár körüli – durván 25.000 forintos – lélektani határt alig vagy egyáltalán nem lépik át. Nézzük hát, van-e közöttük jó vétel.

Tovább
Címkék: cikkek, Cikkek

Fullspeed Beebee 66 drón teszt - Cukiságra kihegyezve

nyito_9.jpgA Beebeee 66 drónt azért vettem, hogy télen is lehessen repkedni, míg kint farkasordító hideg tombol. Ne legyen túl erős, férjen el a bútorok között, és ha már mindig a brushlesseket dicsérem, akkor ilyen motorral szereljék. Így megvettem a fenti kis szörnyeteget, beltérben való játékra, durván 22.000 forintért.

Tovább
Címkék: cikk, cikkek, Beebee 66

Kínai vám és áfa mentes szállítási módok és EU raktárak

no-vat_1.jpgNagyjából minden harmadik levél abban a témában érkezik hozzám, hogy milyen módon lehet Kínából vám és áfafizetés nélkül vásárolni. Ez igaz a drónokra és egyéb eszközökre – mint például a telefonok, tabletek, robotporszívók - és nagyjából minden műszaki dologra is. Nagyon sok lehetőség jelent meg az elmúlt fél évben, ezeket fogom most kivesézni nektek, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Tovább
Címkék: cikkek, Cikkek

Emax Babyhawk R drón teszt – Hamis a baba?

nyito_12.jpgAz Emax Babyhawk R a hasonló nevű drón utódja, azonban belecsempészték a „racing” megnevezést is, ami mindig tartogat érdekességeket. Meghallgatva a vásárlók kéréseit, ez már egy sokkal komolyabb Foxeer állítható kamerát, izmos, 1106-os motorokat, soft mountolt vezérlőt, és egy nagyon jó vázat kapott, amiben egy állítható VTX lakik. Ígéretes csomag, főleg ha beleszámoljuk, hogy ha egy olcsóbb gépen kicserélünk mindent minőségi alkatrészre, akkor valószínűleg túllépjük a Babyhawk-ért kért 35.000 forintos árat.

 

Tovább
Címkék: cikkek, Cikkek, EMAX
süti beállítások módosítása