Quadkopter blog

2018.máj.27.
Írta: Jackal_ 7 komment

Hogyan repülj sok száz méterre - Long range gép építési napló

fenrir2.jpg

A mostani cikket Kimista bocsájtotta rendelkezésemre, amelyet kisebb-nagyobb változtatásokkal, illetve magyarázatokkal közlök le. Egyúttal köszönöm neki is és mindenki másnak is, aki él vagy élt cikkek, teszt termékek felajánlásával, ez nekem nagy könnyebbség, és így mások is mindenféle elemzést olvashatnak, amelyek a felajánlások nélkül nem jöhetnének létre.

Tovább
Címkék: mélyvíz, Mélyvíz

DJI Tello drón teszt – Jobb, mint egy teló

nyito-3.png

A DJI hagyományosan nem árul drónt az alsóbb szegmensekben, ezt a hagyományt borította fel a Ryze-zal és az Intellel való együttműködésük, amelynek eredményeképpen létrejött ez a remek gép. Most már az ár sem fogja visszatartani azokat, akik szeretnének egy optikai érzékelőkkel, rengeteg elektronikus funkcióval és egy meglepően jó kamerával rendelkező gépet birtokolni, hiszen nagyjából 30.000 forint körül megszerezhető.

 

Tovább
Címkék: cikkek, Cikkek, DJI, DJI Tello

Alapvető hibakeresés drónon I – Szűkítsük a kört

184160-636456686689549118-16x9.jpg

Mivel még sehol nem láttam erről cikket magyarul, gondoltam írok pár sort a bajok feltárásáról, a saját hibáimból okulva. Hogyan álljunk neki a hibakeresésnek, mit tudunk tenni laikusként, ami segít kideríteni a probléma forrását. Amennyiben érdeklődtök az ilyen jellegű cikkek iránt, akkor ebből is csinálunk majd egy sorozatot, hiszen jobb más kárán tanulni, mint a sajátunkon.

Tovább
Címkék: mélyvíz, Mélyvíz
süti beállítások módosítása