Véletlenek már pedig nincsenek

quoteseverlastin-einstein-coincidence.pngA hétvégén a Kék Túra miatt a hegyekben jártunk és amikor leültünk pihenni, pont arra gondoltam, hogy milyen remek hely lenne arra, hogy egy multikopterrel képeket készítsünk. Néhány percre rá megjelent egy srác egy 2 motoros gimballal felszerelt Cheerson CX-20-as quadkopterrel, micsoda véletlen, gondoltam. Másnap beírtam a Prohardver blogba, hogy nem volt-e véletlen valaki ott a Hármashatárhegyen, erre kiderült hogy de bizony. Így sikerült hozzájutnom Marciart11 által készített képekhez, amelyet felajánlott megosztásra, ezt a lenti képre nyomva tekinthetitek meg:

marciart11_kepei.JPGAz úriembernek blogja is van, ő a keményebb, elektronikával foglalkozó vonalat viszi, velem ellentétben aki inkább "bulvárosabb" vonalat követek, de mindenkinek ajánlom, hogy akit érdekel a multikopterek belseje (különös tekintettel a Cheerson CX-20-ra), nézze meg a blogot, illetve a nyitócikkben kezdő kopteresek is találhatnak néhány érdekes információt "mit vegyünk/ne vegyünk" témában.

A blog címe: http://marciart.blog.hu/

Ezzel egyetemben az is eszembe jutott, hogy esetleg kellene csinálni egy fajta hobbista blog körképet a multirotoros gépekkel foglalkozó egyéb blogokról, vagyis lehet egy ilyesmi cikkre is számítani a közeljövőben.

Addig is kitartást a következő cikkekhez, amiknek a témája további remek vásárlóhelyek lesznek, illetve kicsit elkanyarodunk a várható ünnepek felé is, majd belevetjük magunkat az akkumulátorok világába. Stay tuned :D