Vásár vasárnap - érdekes új termékek a netről - 50. hét

JJRC H26W: A JJRC nagyon termékeny gyártó mostanában, csak úgy ontja az újdonságokat, ez is azok közé tartozik. Hívhatnánk a "The mutant"-nak is, mert kinézetre, hogy is mondjam, khmm. szokni kell a szemnek, de ez legyen a legnagyobb baja. Cserébe 25.000 forintba belefért egy gyári gimbal kamerával, WIFI FPV kapcsolat, egy 720P kamera, egy 7.4V-os 1200 mAh-s akkumulátor, illetve ahogy elnéztem a propellert, a JJRC Tarantula egyes alkatrészeit is megörökölte. Ennyi pénzért tuti hogy valahol tetten érhető a bődületes spórolás, de várjuk ki a végét, a JJRC X1 is nagyot szólt, lehet hogy ez is akkorát fog.

XK Aircam X500: Az XK új zászlós hajója, vagy mondhatnánk azt is hogy a WLtoysé. Ez már a Toyotának is bevált, nem véletlenül született meg a Lexus márka, reméljük itt is ezt a minőséget fogjuk kapni. Az alapár valahol 135.000 Ft környékén alakul, ezért egy 5400mAh-s 4S-es akkumulátorral felszerelt, brushless kamera platformot kínála  cég, a szokásos elektronikus "fícsörökkel". Az A verziót 195.000 körül vesztegetik, ami egy 2 tengelyes gimballal és egy 1080P képes kamerával bővül ki, 60.000 ft felárért, amit én személy szerint sokallok (3 tengelyes gimbal 30K, Xiaomi Yi 1080P 60FPS 18.0000, maradt 12.000 Ft a sörre), de majd meglátjuk, hogyan alakulnak az árak, ha már hivatalosan is megjelent a termék. A távirányító mint ha egyezne az XK Detect X380-al, szóval lehet lesz belőle a későbbiekben BNF verzió is, ami lenyomhatja az árat.

Mantistek USB Doctor: mostanában rá vagyok kattanva a mindenféle kisméretű USB kütyükre, amikkel mérni lehet. A Mantisek USB Doctor képes a rajta átfolyó áram erősségét és a feszültség értéket visszaadni a képernyőjére, amivel tesztelhetjük a töltőinket 1-4S akkumulátorig (azért a 4S-el vigyázzunk, mert 15V-ig viseli csak el a feszültséget), illetve a kisütési értéket is tesztelhetjük vele. Ennyi pénzért szinte ingyen van.