Facebook és néhány dolog Updatelve

stay-updated.jpg

Frissítettem néhány cikket, az aktuális tapasztalatokkal, egyrészt azért, hogy legyen valamilyen visszajelzés a részünkről, másrészt hátha nektek is megjön a kedvetek, hogy dobjatok nekünk levelet, hogy ti milyen tapasztalatokat gyűjtöttetek. Terjeszkedünk továbbá a közösségi médiában is, erről majd külön cikk fog értekezni, reméljük így ti is könnyebben és kényelmesebben hozzájuthattok az információkhoz. Hajtás után a frissítések listáját láthatjátok:

Kitettem továbbá egy bannert a https://www.banggood.com-ra mivel nagyon sokan kérdezik levélben és a fórumon, hogy honnan vásároljuk az alkatrészeket és a gépeket, nos Banggoodról, mert elég olcsó és mellette megbízható is. Így többet nem kell keresni a linket, csak rá kell nyomni a jobb oldali quadkopter képére és már is az oldalra juthatunk.

Remélem így könnyebb lesz mindent megtalálni, ha van ötletetek, hogy mit fejlesszünk még az oldalon, akkor a http://www.prohardver.hu drón topicjában ránk találhattok, illetve a mindenamirepul@gmail.com-on írhattok nekünk üzenetet.