Youtube és Facebook - terjeszkedünk a kibertérben

facebook-video-vs-youtube-1.jpgNem vagyok egy nagy közösségi média janicsár, de végre rászántam magam, hogy ezt a területet is kipolírozzam. Azért hogy nektek kényelmesebb legyen a blogot olvasni, illetve mi is még több emberhez el tudjunk jutni, megpróbáljuk még inkább kiterjeszteni az elektronikus jelenlétünket a kibertérben:D. Éppen ezért, az alábbi helyeken is követhettek minket:

Facebookon az alábbi linken értek el minket: Multikopter blog (igen, tudom hogy Multirotor blog a neve a blognak, de a webcím sem multirotor.blog.hu, hanem http:\\quadkopter.blog.hu mert valaki már lefoglalta, ezt majd alkalomadtán egységesíteni fogjuk, ha lehet. Ha valaki ég a vágytól és szeretne nekünk logót rajzolni, akkor az ötleteket, megvalósításokat szívesen fogadjuk). Aki megtalálja a lenti képet, az jó helyen jár, azt kell likeolgani meg ismerősnek jelölni orrvérzésig :D Már egy minta póló is készült a lenti képpel, meg lehet majd csináltatok valamilyen frankó webcímes pólót is, de egyelőre marad a lenti kép.alias_review_banner_big.jpgAki szeretne nekünk üzenetet küldeni, az mától a Facebookon keresztül is megteheti vagy a szokásos mindenamirepul@gmail.com email címen, de elérhettek a prohardver drón topicjában is, vagy privát üzenetben a Jackal2 felhasználónév alatt. 

Youtube csatorna kapcsán, szeretnénk kiterjeszteni egy kicsit az oldalhoz tartozó videókat, mert a kopterekkel kapcsolatos egyik fő terület ugye a videózás és fényképezés, szóval nem árt, ha ilyen is van az oldalon. A másik, hogy a következő pár nap egyikén megjelenő WLtoys V686G teszthez tartozik videó is, hiszen biztosan sokan kíváncsiak arra, hogy a kamera mire képes. Sajnos az időjárási körülmények nem igazán alkalmasak arra, hogy bármilyen videót vagy fényképet készítsünk, de mindenképpen rajta vagyunk a dolgon, ha az idő javul.  Addig is nyomjatok egy követést a csatornára, ha szeretnétek látni, a következő videókat. Szintén lehet kommentelni a csatornán a videók alatt, de lehetőleg ezt kulturáltan tegyük, ha valaki el akar küldeni az anyámba, kérem tegye inkább az email címen.