FELHÍVÁS ÉS EGYBEN SEGÍTSÉGKÉRÉS

6472e7dd6239f232fefafa15439ddef6.jpg

A FELHÍVÁS 2016.01.22-ig él

Egy felhívást szeretnék közzé tenni, ami mindannyiunk számára fontos lehet. Mivel maga a felhívás angolul íródott, ezért a hajtás után találhatjátok a fordítást nagy vonalakban, de itt is összefoglalom egy sorban a lényeget: a Banggood-nál lehet pályázni mindenféle kínai dolog tesztelésére, de ehhez bizonyos peremfeltételeket teljesíteni kell (hajtás után). Mivel mindannyiunk érdeke, hogy a kínai cuccokról legyenek tesztek és ne nekünk kelljen magunktól kitalálni vagy kipróbálni a dolgokat, vagy egyszerűen csak nem tudjuk azt megfizetni, mint pl. a 160.000 Ft-os Walkera Furioust. Ezért kérem, hogy továbbítsátok ezt a felhívást mindenhová, ha van az ismeretségi körötökben olyan, aki ilyesmivel foglalkozik (én már továbbítottam a kinaicuccok.blog.hu-ra). A felhívás angol szövege itt olvasható: Banggood ingyenes termékpróba

A felhívás szövege:

"Olvasd és fogadd el az alábbi szabályokat, mielőtt pályázol:

Szabályok és tippek

  1. Legyen egy Banggood fiókod és az információk teljesen legyenek kitöltve benne, mint a név, a szállítási cím vagy a telefonszám.
  2. Először is oszd meg sikeresen az ingyenes termékpróbáról szóló eseményt a Facebookon, azután töltsd ki a jelentkezési lapot a személyes adataiddal. Ez növeli az esélyét annak, hogy nyerjél ha betartod ezt a tippet.
  3. Ha felajánlunk számodra egy ingyenes termékpróbát, akkor erről levélben fogunk informálni, illetve bejelentjük azt a nyertesek listáján.
  4. Az elemzésekkel kapcsolatban: 1. Készíts el egy elemzést a weboldaladon és rakd ki a termék képét és a videót. 2. Tedd közzé az elemzést a Facebook és a YouTube csatornádon 3. A Facebookos elemzésnek legalább 5 képet és 50 szót kell tartalmaznia, míg a Youtube  videónak legalább 3 perc hosszúnak kell lennie. A Banggood logóját el kell helyezni a képeken és a videóban. 4. A Banggoodra mutató név és a termék linkeket ki kell emelni.
  5. Rendelkezned kell  több mint 500 Facebook  és legalább 1000 YouTube rajongóval.
  6. Az elemzést el kell készítened 5 nappal az után, miután megkaptad a termékmintát. Amikor végeztél vele, töltsd ki az űrlapot, hogy értesíts minket erről. Nyomj ide, hogy kitöltsd az űrlapot.
  7. Ha jó vagy az elemzések készítésében, akkor mi küldünk további szép termékmintákat legközelebb is.
  8. A Bangood Kft. minden jogot fenntart.

Figyelem: ha az elemzésed kamu vagy nem teljesíti a követelményeket, akkor kizárunk a további jelentkezési folyamatból. Ha nem készíted el az elemzést, miután megkaptad a mintát, azzal kell szembenézned, hogy a Banggood fiókodat zároljuk és a nevedet fekete listára tesszük."

Mint látható, a fenti felhívásból egy két dolog nem derül ki, pl. hogy milyen nyelven kell készíteni az elemzést (utána kérdezek). A nehezen teljesíthető pont - az idegen nyelvtudáson túl- az 500 Facebook és az 1000 Youtube rajongó megléte. Ezért kérlek benneteket, hogy támogassatok minket abban, hogy bejelöltök minket a fent említett két oldalon:

Tudom, hogy még nincs sok tartalom a két oldalon, de igyekszünk fejlődni és még több cikkel és videóval visszatérni, hogy kielégítsük az igényeket. Mindenkinek sok sikert kívánok a pályázáshoz.