Quadkopter blog

2017.nov.30.
Írta: Jackal_ 5 komment

Napi rc hobbi kuponok

coupons.jpgCsináltam egy kupon rovatot, amit frissíteni fogok, amit meghallok valamilyen új kedvezményt. Mivel ezt jellemzően a Gearbest teszi meg időben és viszonylag szervezett formában, ezért most tőlük emeltem ki az rc hobbihoz tartozó dolgokat. Így szerintem sokkal átláthatóbb, és nem kell bogarászni sem az oldalt, sem a Facebookot, hogy melyik órában közöltem le.

Tovább

Drón felhozatal EU raktárból - Jézuska időben, vám és ÁFA nélkül

xmaseuwarehouse151104_00.jpgAkik kicsit bealudtak a karácsonyi pörgés közepette, annak is van még mentsvár, még mindenféle rc cuccot lehet rendelni, ami meg is fog érkezni az ünnepek előtt. A trükk pusztán annyi, hogy Európai Uniós raktárból kell megvásárolni a termékeket, ezért körbe néztem, hol mit és hol lehet találni bő három héttel karácsony előtt.

Tovább
Címkék: cikkek, Cikkek

Karácsonyi drónmustra II - Év végi verseny drón kínálat

f1034084-5a20-49e9-9773-acab80609609.jpgKérd és megadatik, itt a második része a karácsonyi drón mustrának, hiszen többen jeleztétek, hogy kihagytam a versenygépeket az első részből. DJI kapcsán meg nyugodtan vegyetek bármit, amit kapni lehet - kivéve Phantom 3 Standardot -, mindegyik jó, de hát ezt már megszokhattuk a cégtől. A racerek kapcsán igyekszem lefedni az alsó és a középső kategóriát is, aki esetleg 300 USD-nél többért venne, az látogasson el az Imuplse RC, a Team Black Sheep vagy az Immersion oldalára, és vegye meg, ami neki tetszik, nagy baja nem lehet. Nézzük a maradékot, mert ebből is akad szép számmal.

Tovább
Címkék: cikkek, drón, Cikkek

Bfigt 210 drón teszt - Filigrán masszőr kis testi hibákkal

nyito_7.jpgA Bfigt 210 cikkcíme nem véletlen játszik rá a "masszőr" hirdetésekre: egy nagyon jó "testű", könnyű, erős, papíron remekműnek kinéző gépet ajánlanak 27-37.000 forint körül (akciótól függően), és már volt, amikor ez a taktika bejött, úgy hívták, hogy Furibee Fuuton 200. Csakhogy ez még annál is olcsóbb. A budget versenygépeknél viszont valamerre mindig kicsit kilóg a lóláb, ennek ellenére érdemes foglalkozni mai tesztalanyunkkal, mert remek gépet lehet faragni belőle...miután beleöltünk néhány óra munkát, amit én most megspórolok nektek.

Tovább

Leader 120 drón teszt - 120 milliméternyi tömör gyönyör

20171005153600_69637.jpgEddig csak 100 mm vagy annál kisebb mikro gépek jártak nálam, ezért nagyon kíváncsi voltam arra, hogy mi történik, ha az alapvetően azonos technikát egy picit nagyobb vázra ültetjük át, azonos hardver elemek, de nagyobb propellerméret mellett. Előre lelövöm a poént, a +20 mm maga a Nirvána, olyan mértékben változtatja meg a gép viselkedését, hogy az megdöbbentő. Így kapjuk meg az egyik legjobb micro gépet a piacon, ráadásul még az ára is alacsony, ez most 23.600 forintot jelent.

Tovább

Karácsonyi drónt mustra 80.000 forintig - Mi a kínálat 2017-ben?

6-of-the-best-drone-gifts-136411696821803901-161129114427.jpgMondhatnám, hogy ez egy szokásos cikk, hiszen már 2015-16-ban is írtam erről, és még éppen időben vagytok, hogy rendeljetek valamit, ami vélhetően meg is fog érkezni az ünnepekig, ha a Magyar Posta is úgy akarja. Ezért átfutottam a mostani kínálatot, amiben találhattok mini gépet szobába, összecsukható szerkezeteket, közepes kamera platformot is, míg a második részbe belesuvasztjuk majd a verseny drónokat, és persze a DJI aktuális termékeit is.

Tovább
Címkék: cikkek, Cikkek

Furibee Dinosaur Q95 drón teszt - Szén vagy gyémánt?

20170825100721_85232_eredmeny.jpgA Fuirbee Dinosaur Q95-öt kimondva kimondatlanul is az Eachine Lizard ellenfelének szánta a Gearbest, aminek van egy nagy előnye: árban a konkurencia alá lőtték be, az pedig mindig üdvözítő, hogy ha valami olcsó, na de vajon jó is? Mindenesetre az alacsonyabb, 6000 KV értékű motorokkal valószínűleg kevésbé zabál, a többi alkatrész meg meglehetősen sztenderdnek néz ki, szóval nagyon bizakodtam a tesztelés előtt.

Tovább
Címkék: cikkek, Cikkek, Furibee

TKKJ TK116W vitality drón teszt - Borral feljavított kóla

3_7.jpgBár a dobozon nem szerepel, a mai drón valószínűleg a Skytech terméke, a régebbi TK110 felújított változata. Ezt a modellt már januárban is szerettem, de a kamerája eléggé csapnivaló volt, szerencsére az utódmodell többek között ebben is szignifikáns javulást mutat fel. Aki pedig a hordozhatóságra helyezné a hangsúlyt, annak jó hír, hogy a drón karjai becsukhatóak, így pedig már igencsak megfontolandó az érte kért 9.400 forint, amelyet EU Express szállítással vám és ÁFA mentesen szerezhetünk be.

Tovább
Címkék: cikkek, Cikkek
süti beállítások módosítása