Quadkopter blog

2017.nov.02.
Írta: Jackal_ Szólj hozzá!

11.11 Singles Day - Remek drón akciók karácsonyi felvezetőként

nyito_5.PNGIsmét eltelt egy év, és bár ilyenkor az időjárás miatt kevesebbet repülünk, télen tárazunk, hogy legyen nagy örömködés tavasszal a sok olcsó cuccal, amit ilyenkor hozzánk vágnak. Erre persze rámozdulnak a nagy webáruházak is, most a Gearbest kínálatából szemezgettem.

Tovább
Címkék: Hírek, Hirek

TKKJ TK116W vitality drón teszt - Borral feljavított kóla

3_7.jpgBár a dobozon nem szerepel, a mai drón valószínűleg a Skytech terméke, a régebbi TK110 felújított változata. Ezt a modellt már januárban is szerettem, de a kamerája eléggé csapnivaló volt, szerencsére az utódmodell többek között ebben is szignifikáns javulást mutat fel. Aki pedig a hordozhatóságra helyezné a hangsúlyt, annak jó hír, hogy a drón karjai becsukhatóak, így pedig már igencsak megfontolandó az érte kért 9.400 forint, amelyet EU Express szállítással vám és ÁFA mentesen szerezhetünk be.

Tovább
Címkék: cikkek, Cikkek

Furibee H801 drón teszt - Narancs veszedelem

nyito_6.jpgEgy ismerősünk szeretett volna drónt a fiának, és megkérdezett, hogy 10.000 forint alatt, a rossz időre tekintettel mit javasolnék. Mivel már régóta kerestem valami mókásabbat, amit akár ajándékként is ki lehetne osztani, karácsonykor, gyorsan elővettem az egyik titkos esélyest, a Furibee H801-et. Pont annyival tud többet, hogy már vonzó legyen azoknak, akik egy alap gépnél többet akarnak. Magasságtartás, kamera, telefonos élőkép 8.000 forint alatt? Szerintem ez nem rossz ajánlat.

Tovább
süti beállítások módosítása