Quadkopter blog

2016.máj.01.
Írta: Jackal_ Szólj hozzá!

Vásár vasárnap - érdekes új termékek a netről - 18. hét

98806_1.jpgMindig a cikkek bevezetőjét a legnehezebb megírni. Most direkt fordítva csináltam, megírtam végig a bejegyzést és most, hogy már készen van, megpróbálom megírni az előszót. Nos, el kell hogy áruljam, semmivel sem lett könnyebb:D Úgy hogy kanyarodjunk a lényegre, Walkera F210-nek kijött egy új verziója (ne a színét nézzétek:D), és az igen népszerű Cheerson CX-20-nak is, Hobby King editionben. Plusz kerestem egy elrettentő példát is, mert már régen rátok akartam ijeszteni eggyel, illetve megmutatni azt, hogy mire figyeljetek, mielőtt megvesztek valamit. A képet kell nézni, nem is annyira a terméket, illetve azt az "elképesztő" kidolgozási minőséget, amivel elkészült.

Tovább

Fluoreon H101 - Eachine Version 2

maxresdefault_1_7.jpgÚj helyet találtam a vásárlásra. Az oldal neve Everbuying és eddig nem rendeltem tőlük semmit, de most megtört a jég. Ennek az oka az volt, hogy behorgásztam egy aranyos kis gépet, amely emlékeztetett az Eachine H8-ra, vagy inkább annak fejlesztett utódmodelljére, az Eachine H8 mini 3D-re. Az ára 16,5 USD, vagyis kb. 4500 Ft, ez nagyjából a H8 ára, de ez tud 3D-ben, vagyis fejjel lefele is repülni, hát nem édes? Gondoltam ennyiért megéri a dolgot kipróbálni, főleg, hogy ezeknek a kis gépeknek a technikája meglehetősen egyszerű, szóval nem kell birkózni egy ördöglakat bonyolultságú elektronikával.

Tovább

Váz, motor és átverés - ne fizessünk többet annál, mint amennyit valami ér

diy-fpv-race-mini-drone-cf360-quadcopter-full-font-b-carbon-b-font-font-b-fiber.jpgAz Ogre building log V1-V2 projektemben - amiben minden sz*rt összevásároltam már a DJI F330 átépítéséhez - vettem ugye két vázat, amiről már biztosan olvastatok, ez volt a Naplóbejegyzés XIII. Igen ám de elkövettem egy igen láma hibát, még pedig nem vettem észre a nagy piros betűkkel kiírt feliratot, még pedig hogy a leszálló lábakat nem mellékelnek, az egyébként nagyon olcsón megvásárolt vázhoz. 

Tovább
süti beállítások módosítása