Quadkopter blog

2016.sze.04.
Írta: Jackal_ Szólj hozzá!

Vásár vasárnap - érdekes új termékek a netről - 35. hét

81625-have-a-beautiful-peaceful-relaxing-sunday.gifSzerencsére helyre állt a világ rendje, utolértem magam, ami a Vásár Vasárnapokat illeti, sőt mostanában annyira sok modell jelenik meg - vége az uborkaszezonnak - hogy ma is 4 delikvenst kell szemügyre vennetek, nem is hármat. Ez a tendencia a jövő héten is biztosan kitart, aztán úgy is elszabadul az őrület és a pokol, hiszen Szeptember 8-9, Banggood félár, ne felejtsétek el. Addig is, olvasgassátok az e heti Vásár Vasárnapot.

Tovább

Eladó a menyasszony - mindenki vegyen Hexakoptert

dsc02731.JPGRitka pillanatok egyike, amikor valaki megkér, hogy tegyek ki valamit és meg is teszem:D. Nem akarom, hogy a blog bolhapiaccá váljon, viszont egyéni elbírálás alapján az  érdekes és egyben eladó gépeket ki fogom tenni. Nekem ehhez semmilyen anyagi érdekem nem fűződik és a géppel kapcsolatban sem engem kell keresni, hanem Deniboj-t a lenti elérhetőségek egyikén. Na de miért került ki a gép? Mert ez egy épített hexakopter, ami képes egy rendszerkamerát is elvinni. A lenti szöveget Deniboj írta, ezt fogom leközölni, a képekkel együtt (helyenként belejavítgatva, ahol a szerk. van kiírva, na az vagyok én).

Tovább

FPV for dummies IV. - FPV alapok: Az antennák rejtelmei

coolfly_rp-sma.jpgA hétvégén volt szerencsém - kényszerből - tesztelni különböző antennákat. Mivel már régebben is ígértem, hogy lesz cikk az FPV antennákról és most még élénken él a tapasztalat, ezért gyorsan írásba öntöm, hogy mások is okuljanak belőle. Szerencsére több antenna is a kezembe akadt, ezért a próbálgatást nagyjából objektív körülmények között tudtam elvégezni. Sajnos azonban az eredmények nem beszélnek magukért...

Tovább

MJX X102H - Bye,bye Syma X8 ?

52c83aaa-88fc-463d-96eb-41bb2fd169f9.pngMegkaptam A Banggoodtól a legújabb MJX gépet, az MJX X102H-t, amit már nagyon vártam. Ami meglepett, hogy simán átjött a vámon, ugyanis nagyon okosan, szendvicsszerűen egymás fölé pakolták a dolgokat, a doboza kisebb, mint a Nihui U807 eredeti doboza (azóta már megváltoztatták), tulajdonképpen kapunk egy majdnem kockát, amibe beleműtötték a relatív nagy testet. Szóval aki eddig azon gondolkozott, hogy a vám miatt megrendelje-e vagy nem, annak ez a hír biztató. Azt már meg sem említem, hogy a gép maga is jó, nem is tudom, eddig ezt hol rejtegették és miért nem tesztelte senki? Nos, most ez is megtörtént.

Tovább
süti beállítások módosítása