Quadkopter blog

2016.dec.25.
Írta: Jackal_ Szólj hozzá!

Vásár vasárnap - érdekes új termékek a netről - 51-52. hét

christmas-sunday.pngIsmét egy összevont Vásár Vasárnapot olvashattok, hiszen ki akarna totál másnaposan cikket írni? Na ugye, tehát be kell, hogy osszátok a mai adagot két hétvégére, cserébe viszont érdekesebbnél érdekesebb, és rondábbnál rondább drónokat gyűjtöttem nektek össze. Van itt repülő Manhattan szendvics és meghatározhatatlan formájú izé is. Mindenki csak saját felelősségre nézegesse a képeket vagy vegyen fel egy sötétítő szemüveget, ha félti a szeme világát.

Tovább
Címkék: vv, VV, DRÓN

Furibee F36 drón teszt - Nincs jobb, mint egy jó klón

001-2-700x336.jpgA Furibee termékek a Gearbest saját márkás termékei. Igen, ez itt a reklám helye, mintha csak egy Drogerie Markt reklámot hallanánk. Erre pontosan azért volt szüksége a GB-nek, mint amiért a Banggoodnak az Eachinre: szeretnének nagyobb szeletet kihasítani a tortából. A vicc az, hogy a JJRC - aki tényleg drón gyártó és nem webshop - gyártja az eredetit, JJRC H36 néven. Így alakult ki a Furibee F36/Eachine E010/JJRC H36 triumvirátus, ami, ha minden igaz, ugyanazt a gépet jelenti és mindegyik ára is nagyjából 4.000 forint körül alakul.

Tovább

Xiaomi MiPad 2 újratöltve - Milyen volt a DJI Phantomon?

xiaomi-mi-pad-2-announcement6.pngAz előző Xiaomi Mi Pad 2 teszt több, mint 30.000 embert ért el és elég sokan nehezményezték, hogy párhuzamot mertem vonni az Apple termékeivel (ők így jártak). Sejtettem, hogy lesz egy két negatív reakció, de ez teljesen normális az ilyen posztok esetében. Viszont megígértem, hogy kipróbálom a Mi Pad 2-t egy DJI Phantom 3 kijelzőjeként és a múlt héten erre sikerült is sort keríteni.

Tovább
Címkék: cikkek, drone, drón
süti beállítások módosítása