Quadkopter blog

2017.már.26.
Írta: Jackal_ Szólj hozzá!

Napi érdekesség - ARFUN 90mm brushless drón

20170309180838_81410.jpgArfun, már a neve is ígéretes ennek a mini brushless gépnek. Ami feltűnt rajta, hogy DYS motorok mozgatják, amiken 5 ágú propellerek forognak. Nekem ezzel a propellerlapát számmal nem igazán vannak jó tapasztalataim, az Xsoul termékei esetében legalábbis nem győztek meg. Olyan ez, mint a nagyon peres gumi az autókon, jól néz ki, de használni nem az. Szerencsére itt más érdekes dolgokat is találni, érdemes lapozni egyet.

Tovább
Címkék: cikkek, drone, drón, Arfun

Realacc H400 Halloween drón teszt – Vicces, ijesztgetős

156deb24-418f-4fe2-86e6-9ac814ad5679.jpgCasemod FID újabb drónokat küldött nekem tesztelésre, sőt a videóinak a használatát is megengedte, ez úton is köszönet érte. Az egyik egy acro repülésre is képes gép, de még nem lövöm le, hogy melyik az. A másik, mai cikkünk tárgya pedig a leghaszontalanabb rettenet, amit valaha láttam, mégis őrületes poén. Üdvözöljétek nagy szeretettel az ijesztgetés mesterét, a szellemet a gépben, a nettó 15.600 forintba kerülő Realacc H400 Halloween drónt.

Tovább

Napi érdekesség - AG-01W drón

1479892422180413.jpg
A formai játék mindig is a dizájnerek kedvelt eszköze volt a figyelem felkeltésére. Ezt néha jobb, néha rosszabb ízléssel teszik, persze a szent cél mindig a magasabb fogyasztás elérése. Nyilván az AG 01 W fantázianévre keresztelt - már amennyiben ez a név bármilyen találékonyságra enged következtetni - gépnél is ez volt a fő cél, de a formája annyira ortopéd, hogy az már fáj. Kíváncsi vagyok, nektek tetszik-e?

Tovább
Címkék: drone, drón, AG 01W

Napi érdekesség - Super X V2

1488596627486965.jpgLassan leáldozik a szénkefés mini gépeknek is. Fura ezt leírni, mert ez már nem az első eset, hogy egy fajta generációváltás zajlik. Jön a nyár, nyakunkon a tavasz, mindenki rohan ki a szabadba repülni, érthető, hogy a gyártók is próbálkoznak. A mai versenyzőnk az ismeretlen Super X, amely nem kisebb dologra vállalkozik, minthogy brushless alternatívát kínáljon a szénkefék helyett.

Tovább

FuriBee VR01 FPV szemüveg teszt – Első nekifutásra nem rossz

2_2.PNGSok kicsi drón után, nekem is eljött az idő végre, hogy komolyabban vegyem a repülést és elgondolkozzak azon, hogy milyen FPV szemüveget is érdemes vennem. Valószínűleg rajtam kívül mások is így vannak ezzel, hogy nem szeretnének egyből 100-150 ezer forintos szemüveget venni, inkább csak valami szerényebbel kezdenének. Az elmúlt időszakban volt pár alkalom, mikor lehetőségem nyíltan kipróbálni az egy és két képernyős megoldásokat is, és jelenleg az egy képernyős szemüvegek felé hajlok. Szerencsémre kipróbálhattam a FuriBee belépő szintű modelljét - ami nagyjából nettó 15 ezer forint körül vásárolható meg Kínából - és végre hosszabb időm volt a tapasztalatok gyűjtésére.

Tovább
Címkék: cikkek, drone, drón, Furibee, VR01
süti beállítások módosítása