Quadkopter blog

2017.júl.21.
Írta: Jackal_ 14 komment

Xiaomi vagy DJI ? - 4K képes belépő drónok jóárasítva

1_11.jpgA Xiaomi újra aktualitást szolgáltatott arra, hogy írjak róluk, aminek nagyon prózai oka van: elkezdték árulni az alkatrészeket a Xiaomi Mi Drone-hoz, ami ezen a néven az első és egyetlen. Ez ugye azért nagyon érdekes nekünk magyaroknak, mert nem vet fel minket annyira a pénz, mint az európai reptetőket, tehát megpróbáljuk mindig kisebb költségvetésből megvalósítani ugyanazt a csodát, ami az országhatáron túl. Szerencsére most meg is lehet, köszönhetően az alacsony áraknak.

Tovább
Címkék: hirek, drone, drón, Hírek, Xiaomi, DJI

Heti hírek a micro brushless gépek világából - Háromcellások támadása

c055a836-d645-4902-8062-a169f192628c.pngAzért ragadtam virtuális tollat, mert kijött egy új microgép az SPC Maker. Ez nem lenne önmagában érdekes, de a 95 milliméteres vázmérethez már normális kamera, 3S rendszer és állítható erejű VTX tartozik, vagyis a műszaki paraméterek egyre inkább közelítenek a 200-250-es gépekhez, csak kicsiben. Ezért úgy gondolom, hogy érdemes átfutni a piacot, hiszen sok érdekességet találhatunk.

Tovább

Fatshark Dominator V1 FPV szemüveg teszt – Kiscápa, de nem BMW

p1020747.JPGRendeltem egy Fatshark Dominator V1-et, mert néhány dolog idegesített a Furibee VR01-ben, pedig azért egészen sokáig elrepkedtem azzal is. Na de a "drónos jellemfejlődés" egyik fontos eleme, hogy az ember egyre drágább és jobb minőségű dolgokat vesz, majd valahogy megmagyarázza, hogy erre miért is volt szükség. Én nagyon éreztem már ezt a kényszert FPV szemüveg fronton, aztán hipp és hopp, bejött egy akció, aminek keretén belül 30.000 forintért hozzájuthattam egy Fatsharkhoz. Nagyon nem bántam meg, bár azért a történet nem a Csipkerózsika mese vonalvezetését követte.

Tovább
süti beállítások módosítása