Quadkopter blog

2017.sze.09.
Írta: Jackal_ 2 komment

Kezdőkör I. - Segítség drónozáshoz, kezdőknek

new.pngIndítok egy új rovatot, ami azoknak szól, akik most kezdik ezt a hobbit, de persze sok okosat olvashatnak azok is, akik nem feltétlenül drónnal, hanem egyéb rc távirányítós járművel akarnak megismerkedni. A cikkeket szeretném minél egyszerűbben felépíteni, semmi szakszöveg, csak a lényeg, így a laikusoknak sem lesz kellemetlen olvasni.

Tovább
Címkék: cikkek, Cikkek

Drónvázak és trendek

nyito_5.jpgMostanában vettem néhány drón vázat, és eszembe jutott, hogy még sosem láttam normális bejegyzést arról, hogy mi alapján kell(ene) vázat választani, ha építeni akarunk. Persze mindig vannak "best of 20xx" listák, amikbe egy tonnányi panel mondat van, hogy ez könnyű, meg erős, meg vastag meg akármi, de szerintem ezt bárki le tudja írni, akinek egy kis sütnivalója van. Én viszont az építés oldaláról tekintek most rá a problémára, lássuk, mik a tapasztalatok.

Tovább
Címkék: cikkek, Leopard, Rammus

Raktársöprés, most kivételesen nálam

sales_1.jpgÍrhatnék pincesöprést is, hiszen onnan szoktam felhozni a szereléshez szükséges alkatrészeket, és ha már lent voltam kiborítottam néhány IKEA tartót, hogy átnézzem a tartalmukat. Jé, nekem van ilyenem, meg ilyenem is? Ez így ment nagyjából 1 órán keresztül, míg kiválogattam azokat a dolgokat, amikre semmi szükségem (na jó, valójában nagyjából a felét ítéltem annak, a valóban nem szükséges dolgok közül, szóval lehet, lesz még egy kör).

Tovább
Címkék: hír
süti beállítások módosítása