Quadkopter blog

2017.nov.23.
Írta: Jackal_ 4 komment

Black Friday drónvadászat

nyito_6.PNGSzerintem senkit nem fogok azzal megdöbbenteni, hogy ma az akciókról lesz szó, lévén a karácsony előtti utolsó lehetőség szétvásárolni magunkat, és még azért van némi esély, hogy a cuccok meg is érkeznek, már ha a posta is úgy akarja. Van néhány ütős akció, igyekeztem kiszedni a sallangot, meg a felárazásokat.

Tovább
Címkék: hirek, Hirek

Karácsonyi drónmustra II - Év végi verseny drón kínálat

f1034084-5a20-49e9-9773-acab80609609.jpgKérd és megadatik, itt a második része a karácsonyi drón mustrának, hiszen többen jeleztétek, hogy kihagytam a versenygépeket az első részből. DJI kapcsán meg nyugodtan vegyetek bármit, amit kapni lehet - kivéve Phantom 3 Standardot -, mindegyik jó, de hát ezt már megszokhattuk a cégtől. A racerek kapcsán igyekszem lefedni az alsó és a középső kategóriát is, aki esetleg 300 USD-nél többért venne, az látogasson el az Imuplse RC, a Team Black Sheep vagy az Immersion oldalára, és vegye meg, ami neki tetszik, nagy baja nem lehet. Nézzük a maradékot, mert ebből is akad szép számmal.

Tovább
Címkék: cikkek, drón, Cikkek

Bfigt 210 drón teszt - Filigrán masszőr kis testi hibákkal

nyito_7.jpgA Bfigt 210 cikkcíme nem véletlen játszik rá a "masszőr" hirdetésekre: egy nagyon jó "testű", könnyű, erős, papíron remekműnek kinéző gépet ajánlanak 27-37.000 forint körül (akciótól függően), és már volt, amikor ez a taktika bejött, úgy hívták, hogy Furibee Fuuton 200. Csakhogy ez még annál is olcsóbb. A budget versenygépeknél viszont valamerre mindig kicsit kilóg a lóláb, ennek ellenére érdemes foglalkozni mai tesztalanyunkkal, mert remek gépet lehet faragni belőle...miután beleöltünk néhány óra munkát, amit én most megspórolok nektek.

Tovább
süti beállítások módosítása