Quadkopter blog

2018.ápr.29.
Írta: Jackal_ 6 komment

DJI Spark Fly More combo teszt – Kicsi, de tökéletes

img_1508.JPG

DJI Spark Fly More combo, ha ezt írnám, a repüléssel foglalkozók jelentős része tudná, miről van szó. A drónok etalon rúdja, a repülő Apple, tökéletes okoskütyü, és még folytathatnám a sort, de abban szinte mindenki egyetért, hogy az egyik legstabilabb, GPS alapú, okos funkciókkal teletömött, gesztusvezérlésre képes drón, amit akár túrára is magunkkal vihetünk. Ennek a gépnek a „nagyobb csomagját” vásároltam meg, ami helyes döntésnek bizonyult, nemsokára megtudjátok, hogy miért.

DJI Spark - 160.000 Ft

Tovább
Címkék: cikkek, Cikkek, DJI, DJI Spark

Amax Atlas 130 drón teszt – Kevés súly, sok hely

img_1396.JPG

Itt a másik váz, az Amax Atlas 130, amire újabb adag maradék alkatrészt dobtam rá, egy-két újdonsággal kiegészítve. Mivel az építés jó dolog, de a repülés még jobb, alant találjátok az alkatrészlistát, ha valaki szintén ki akarná élvezni ezt a remek drónt, aminek az építési költsége nagyjából 36.000 forintra rúg.

Tovább
Címkék: mélyvíz, Mélyvíz

Hubsan H501M drón teszt – Hubsan kivonat

img_1523.JPG

A Hubsan H501M a legkisebb modell a gyártó brushless palettáján, valójában egy kivonata a sokkal nagyobb Hubsan H501S és Air modelleknek. A kérdés az, hogy az alacsonyabb, 33.000 forint körüli árba mi fért bele a két nagyobb drón funkcionalitásából, illetve hogy milyen hardvereket sikerült átmenteni.

Hubsan H501 M - 33.000 Ft

Tovább
süti beállítások módosítása