Quadkopter blog

2017.feb.05.
Írta: Jackal_ 2 komment

Vásár vasárnap megapack - Érdekes új termékek a netről - 3-5. hét

woman-waving-goodbye.pngBiztosan észrevettétek, hogy egyre ritkábban van Vásár Vasárnap. Ebben a formában, amiben az elmúlt szűk 1.5 évben létezett, biztosan nem fogom továbbvinni. Ennek egyszerű oka van: nem elég rugalmas a szerkezet. Sokkal inkább heti hírekhez kapcsolódóan lesznek posztok, amiket azonnal kiteszek, ha tudomást szerzek róla. Így sokkal gyorsabban fogtok értesülni a megjelenő dolgokról, nem kell 1-2 hetet várnotok, hogy elolvashassátok, illetve a terjedelem is sokkal kötetlenebb lesz.

Azért nem kell aggódni, ma is hoztam érdekes gépeket, egy új DJI ellenfelet, néhány szokásos mini racert és egy kétéltű drónt is, a WLtoys márkától.

Tovább
Címkék: drone, vv, drón, VV

Napi kvíz: mit láthatunk a képen?

what-is-this-3.jpgEgy kedves olvasómtól kaptam a lenti alkatrészeket, ugyanis neki nem volt rá szüksége. Majdnem minden rendelkezésre áll, egy vázra és leszállólábakra van szükségem, hogy felélesszem a madárkát. Úgy döntöttem, hogy ezt meg is fogom tenni, hiszen egyrészt móka, és lehet szerelgetni, másrészt meg így nektek nem kell megbontanotok a gépeiteket, hogy lássátok, mi van benne. Addig is egy kis kvíz, hogy melyik gép alkatrészeit láthatjuk a képeken. A távirányítót direkt eltávolítottam a képekről, hogy ne legyen olyan könnyű tippelni.

Ezúton köszönöm Szergejnek a cuccokat.

Címkék: mélyvíz, drone, drón

Furibee F90 drón teszt – Öngyilkos méh

1477551002111602.jpgEgy 2 cellás mini versenygép mindig jó a háznál. Végre megkapom az eddig hiányolt erőt, ami a Tiny QX80 esetében fájdalmasan hiányzott, de a Tiny QX95 kapcsán is elkélt volna. Mivel méretben nem következett be változás, ezért reméltem, hogy a magasabb feszültségből a repülési tulajdonságok terén profitálhatunk.  Az ARF verzió 23.500 forintos nettó ára némileg magasabb, mint a konkurenciáé, de ebben már benne van a vevő és azt se felejtsük el, hogy egy 2 cellával szerelt rendszerről beszélünk.

Tovább
süti beállítások módosítása