Quadkopter blog

2015.nov.22.
Írta: Jackal_ Szólj hozzá!

Karácsonyi játék Kínában - Olcsóbb termékek és bónusz pontok

new_year_wallpapers_funny_santa_claus_051268.jpgKarácsony és az ünnepek alkalmából találtam két játékot a Bang Goodon és a Tiny Dealen, amit érdemes játszani. Mindegyik TELJESEN INGYENES, regisztrációhoz kötött, semmilyen más kötelezvény nincsen.

Tovább

JJRC H20 teszt - Fijúba nem vót?

jjrc_nyito.png

FRISSÍTVE: 2016.09.03 BEKERÜLT A GÉP 3D MODELLJE

Aki ismeri a híres polgárpukkasztó Johnny Gold paródiát, annak a cím egyértelmű, akinek nem lenne az, itt megnézheti. Alapból nem szoktam foglalkozni a kopterek színével, de ebben az esetben két olyan színből választhatunk, amire érdemes egy pillanatra kitérni, van a provokatív P.I.M.P arany szín, illetve egy kellemes metál piros, én ez utóbbit szereztem be, mert a másik nem volt, pedig móka lett volna egy strici színűvel repkedni. Határozottan jó lett a külső design, a fényezés is szép, a műanyag nem sorjás sehol, minőségi hatást kelt (pl. nem horpad az alja úgy, mint a H8 mininek). Lefordítva egyébként úgy néz ki, mint egy nagyobb, lesben álló tarantula, lehet vele a lányokat ijesztgetni.

Tovább

Breaking - megjött a JJRC H20 hexakopter

jjrc_nyito.png

Ma hozta a posta, lassan kopter nagyhatalom leszek:D

Egy karikát repültem vele, érzésre nagyon stabil, az elektronikája "okosabb", mint az Eeachine H8 minié, mert flip előtt ad rá egy kis gázt, hogy ne veszítsen a magasságából. Az alján nincsenek védő tappancsok, ezért ÍRDATLAN nagyot szól, ha leesik a földre, ez elég zavaró, erre  valamit ki kell találni. Az akkumulátor idő rövid, 5-6 perc maximum, hiába a motorok eszik az energiát. Teljesítményre ugyan az, mint az Eeachine, 150mAh, de nagyon rosszul sikerült elhelyezni a tápcsatlakozót, minden akku ki és betételnél potenciális veszély van rá, hogy letörik, ez szerintem elég nagy hiba. Sajnos a csatlakozó típusa is különbözik az Eachineétől, szóval nem áttehető egyik a másikba. Röviden ennyit, amíg az elemzés elkészül, addig érjétek be néhány képpel.

Címkék: drone, drón, Hírek, JJRC H20

Kicsi a bors de Eachine

sku232164_105.jpgKibontottam a csomagot és néztem, ami elém tárult. Hmm ez nem túl jó minőségű, hú de rossz a festés. Erről nem lehet levenni a propeller védő keretet, mi lesz ha eltörik? Csak két darab tartalék propeller, na ezek gyorsan el fognak fogyni. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak a fejemben, amikor megláttam az Eachine H8 mini-t. Kicsit a csalódás érzése fogott el, jó hogy olcsó, na de miért néz ki ilyen gagyinak? Nem tudom miért gondoltam ezt, de az MJX X600 mellett úgy nézett ki, mint valami fejlődésben visszamaradt házi kedvenc. Az érzés egy csapásra elmúlt, amint bekapcsoltam és azóta is tart a szerelem:D

Tovább
süti beállítások módosítása