Gearbest Black Friday - kuponok, bőséges kínálattal megfűszerezve

bf_2.JPG

A Gearbest sem akar lemaradni a többiek mögött, ezért ő is elkezdte az akciókat kihirdetni. Van sokféle szekció, lehet játszani, van tárgynyeremény szerencsésebb vásárlóknak, kuponkódok és még sok minden más. 

A fenti képen látható egy óra, ami visszaszámol, ekkor kezdődnek az akciók (amikor ezt a cikket olvassátok, akkor még 4 napot kell aludni, kínai idő szerint). Több lehetőségünk van egy kis pénzt spórolni, szóval érdemes ezeket most átfutnunk, de mielőtt megtesszük, három dologra figyeljünk: November 25-én kezdődik az akció, a kuponokat ne felejtsük el beírni és a mennyiség limitált.

Paypal kedvezmény: minden akciós napon az első 5.000 vásárló 2% diszkontot kap, 50 dollár fölötti Paypal vásárlás esetén, de maximum 2 dollárt (na ettől nem esik le a hajunk, de azért tudjuk, hogy ilyen is van)

Black friday kuponok: a kuponok úgynevezett panic buying akció részei és November 21-29 között élnek. Ezeknek vannak különböző kritériumai, például melyik raktárból, melyik eszközről (pc, telefon stb.) és mikor vehetünk meg valamit. A kuponokat egyedileg generálja ki az oldal, ezeket a profilunk alatt a my coupons fülnél találhatjuk meg. 

mycoupon.JPG

Black Friday Saving guide: termékpaletta, amiből szemezgetni lehet, ahogy lejjebb én is tettem. Itt van egy rossz link, a "View more deals", szóltam a GB-nek, hogy javítsák, legalább meglátjuk, hova vezet:D Néhány érdekesebb termék, nem csak drónt keresőknek, hanem inkább a való életből:

  • Ilife X5 robotporszívó: 128 USD, 37.000 Ft. Vettem egy ilyen eszközt és teljesen rendben van, szépen átmegy mindenen, van ultrahangos fala, jó erős, átmegy a küszöbön!, szóval egy jó termék. Nem fogom tesztelni, mert nevetséges lenne a blogon egy ilyen, de teljesen rendben van termék, szóval aki nem akar 100.000 forintot költeni egy porszívóra, az ilyet vegyen
  • Cube iwork 1x2: 216 USD, 62.600 Ft. Szeretem a Cube cuccokat, mert elég jó minőségűek, viszont olcsóbbak mint a nagy márkák. Ez is a szokásos logikát követi, tablet ami felszerelhető billentyűzettel, ezért pl. szövegszerkesztésre is használható. Z-8350 processzor, 4GB RAM és duál OS.
  • Hubsan H109S: 355 USD, 103.000 Ft. A gimbal csak egy tengelyes és a kisebb táv van benne (amit én próbáltam és teljesen rendben van), de 7000 mAh az akksu és van a csomagban kamera is
  • Xiaomi Mi5s 4G: 330 USD, 95.700 Ft. Snapdragon 821 8 magos processzor, 3GB RAM, 64GB RAM

bfsg.JPG

Products you might like: hasonló az előző szekcióhoz, de itt egy vonalkódot kell nyomkodnunk, hogy a kuponkód elő bújjon. Ezt ne felejtsük el majd bevésni a vételkor. A nap poénja is itt van: SJCAM SJ7 Star 469,35 USD-ről van leárazva, kár hogy sose volt ennyi:D. Viszont 168-ért nem rossz.

product_you_might_like.JPG

Cool Categories és Powerouse Brands:  a két kategória között nincs nagy különbség, de utóbbiban egy gyártó termékei vannak összegyűjtve (jelen esetben a Xiaominak). A Cool Categoriesban a képek fölötti ikonokkal lehet lapozgatni, érdemes is végignézni őket. Fontos, hogy a termékek száma limitált, tehát minél előbb vegyük meg amit akarunk. Nekem a múltkori tabletes cikknél háromszor kellett átírnom a tartalmat, mert mindig valami kifogyott a raktárból.

Mindenkinek jó vadászatot kívánok.

pb.JPG

Címkék: hírek, hirek, drone, drón, Xiaomi