Quadkopter blog

2016.júl.24.
Írta: Jackal_ Szólj hozzá!

EKEN H8R - EKEN H9 "2.0" távvezérléssel

1459563593849124.jpg

FRISSÍTÉS: 2016.07.29. Bekerült egy drónfelvételes videó is

Végre megjött a kamera, amit én az EKEN H9 felfrissített verziójának látok és tulajdonképpen igazam is lett. Ez persze jó dolog is lehet, hiszen az autóknál is mindig kijavítják a hibákat és az EKEN H9 azért nem volt a tökéletesség szent grálja. Ezt árával egyensúlyozta és ez az utód modell esetében is a konkurencia árai alá való pozicionálást jelenti. Mi több, mivel a blogon eddig még nem volt olyan kamera, amelynek volt távvezérlés funkciója is, ezért különösen erre az újdonságra voltam kíváncsi, lássuk, mi lett az eredmény.

Tovább

Vásár vasárnap - érdekes új termékek a netről - 28. hét

wednesday_garfield.gifNyár van, uborkaszezon, mint Ceausescu idejében a boltokban. Nincsenek új gépek, szóval kicsit elővesszük az régieket. Hivatalosan most szabin vagyok egyébként, szóval azért van az, hogy a Vásár vasárnap hétfőn kedden szerdán :d (picsába, ma már csütörtök van?) jelenik meg, de azt hiszem ezt már megszokhattátok (és persze azért is jó, mert kezd kifogyni a google a Happy Sunday képekből, szerdából meg még rengeteg van). Mai delikvenseink között van egy, a már sokat emlegetett Ideafly cégtől, újra erőre kapott a Flying 3D és a JJRC is betolt egy matuzsálemet újra a színpadra, szóval lehet majd osztani őket, mint kakaót az alsó tagozatban. Nézzük, hogy vígjáték vagy dráma lesz-e a darab vége.

Tovább

Syma X8 HC - vén kecske is megnyalja a sót

syma-x8hc-with-2mp-hd-camera-2-4g-4ch-6axis-altitude-hold-headless-mode-rc-quadcopter.jpgGondolkodtam, hogy ilyen címmel indítottam-e már cikket, de mivel a "kecske" szót nem dobta ki sehol az oldalon a kereső (mint a legkevésbé a repüléssel összeegyeztethető szót), ezért ez lett a cím. Igazából füllentettem vele, mert ez egy "új" vén kecske, hiszen belecsalt a gyártó egy H betűt a névbe, ami egyébként az Altitude Hold funkciót takarja, ezzel létrehozva egy új modellt. Azt mindenképpen meg kell említenem, hogy a gépet a GearBest jóvoltából (Courtesy of Gearbest) kaptam, mint "mintatermék", tehát már kerestetik az első troll, aki be meri írni a post alá a kommentmezőbe, hogy GB bérenc (vagy Gbérenc?).

Tovább
süti beállítások módosítása