Quadkopter blog

2016.nov.20.
Írta: Jackal_ Szólj hozzá!

Gearbest Black Friday - kuponok, bőséges kínálattal megfűszerezve

bf_2.JPG

A Gearbest sem akar lemaradni a többiek mögött, ezért ő is elkezdte az akciókat kihirdetni. Van sokféle szekció, lehet játszani, van tárgynyeremény szerencsésebb vásárlóknak, kuponkódok és még sok minden más. 

Tovább
Címkék: hírek, hirek, drone, drón, Xiaomi

Gearbest saját márkás termékei - Zanflara, Furibee, Alfawise

851x315.jpgBiztosan sokan tudjátok, hogy a legtöbb termék elemeit relatív kevés helyen gyártják. Mégis rengeteg márka van a piacon, amit igyekeznek egymáshoz képest máshogyan pozicionálni. A trükk persze az, hogy minél nagyobb volumenben gyártanak valamit, annál olcsóbb lesz, így viszont nem lehet a terméknek karaktert adni. Ezért kitalálnak hangzatos neveket, csini designt, illetve minden olyat, amitől azonosítható lesz. Milyen motor van a Gopro Karmában? Emax, mégis a Goproval azonosítjuk a  terméket. A Gearbest is szeretett volna bevezetni a piacra valamit, ezért létre hozták a Gearbest Exclusive Brandset.

Tovább
Címkék: hírek, drón, Hírek

DJI atombomba - itt az új Phantom 4 Pro

 

nyito.jpgA piac azon része, amely tényleg komolyan vehető, az elmúlt két évben a DJI-ról szólt. Kijött a GoPro a Karmával, hatalmas bukás, már vissza is hívták az összest. Próbálkozik a Xiaomi, már fél éve voltak teszt videók a Mi Drone-ról, de még csak most érkezik, ráadásul tengernyi hibát találtak az előtesztelők. A 3DR Solo gyakorlatilag megszűnt létezni, a cég kivonul a drón fejlesztésből, a Walkera nem sok mindent tud felmutatni, a Yunecc külön utakon jár. Nincs egy legény a gáton a DJI-on kívül? Kimondhatjuk, nincsen.

Tovább
Címkék: hírek, drone, drón, DJI, Hyrek

Eachine E010 teszt - Szegény ember Tiny Whoopja

3f917db9-e1ad-4c91-9975-4559cbc1d645_1.jpgAmilyen pici, olyan nagy port kavart a multirotoros gépeket kedvelők között ez a filléres csöppség. Biztos vagyok benne, hogy nem csak a 4.000 Ft-os ára az, amitől mindenki rákattant erre a szobacirkálóra. Nyilván az is sokat hozzá tesz a gép népszerűségéhez, hogy az elmúlt pár hónapban az RC közösség erősen túllihegte a szobában használható versenygépek témakörét. Ez persze részben érthető, hiszen rossz az idő, nem marad más, mint beltérben repkedni. Másrészt viszont a dolognak nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Szerencsére az Eachine E010 azok közé a gépek közé tartozik, amik azért megérdemlik a figyelmet.

Tovább
süti beállítások módosítása