Gearbest saját márkás termékei - Zanflara, Furibee, Alfawise

851x315.jpgBiztosan sokan tudjátok, hogy a legtöbb termék elemeit relatív kevés helyen gyártják. Mégis rengeteg márka van a piacon, amit igyekeznek egymáshoz képest máshogyan pozicionálni. A trükk persze az, hogy minél nagyobb volumenben gyártanak valamit, annál olcsóbb lesz, így viszont nem lehet a terméknek karaktert adni. Ezért kitalálnak hangzatos neveket, csini designt, illetve minden olyat, amitől azonosítható lesz. Milyen motor van a Gopro Karmában? Emax, mégis a Goproval azonosítjuk a  terméket. A Gearbest is szeretett volna bevezetni a piacra valamit, ezért létre hozták a Gearbest Exclusive Brandset.

Az Exclusive Brands lényege, hogy minden márkanevet a Gearbest forgalmaz csak. Találkozhattunk már ezzel a megoldással az Eachine márkánál, ami átbrandelt JJRC gépeket forgalmaz. Aki járt már életében Biohair fodrászatban, az biztos hallotta már "a hajadat a saját márkás akármival mosom" mondatot, tehát itthon is egyre inkább dívik ez az értékesítési forma. A Gearbest jellemzően a "Zan" előszóval jelöli a saját termékeket, például Zanflare, Zanmini, Zanstyle és így tovább.

Vannak azért kivételek, ilyen a Furibee márka, ezek tipikusan a multirotoros termékeket jelölik a Gearbestnél, a Utorch, amivel a zseblámpákat jelölik, illetve  az Alfawise és a Gocomma, ami a háztartási és a szórakoztató elektronikát tömöríti.

Az akciónak van néhány játékszabálya is:

  1. Időtartam: November 21 - December 21 /tehát holnap reggeltől/
  2. Minden nap az első kifizetett Exclusive Brands termék ingyenes. Az első vásárlás 9:00 (UTC)-tól származik
  3. Minden héten a vásárlók között egy ajándékot osztanak ki, vagyis összesen 4-et
  4. A győztesek listáját a Facebookon és a Twitteren teszik közzé, illetve emailben értesítik őket

nyeremenyej.JPG

Ezzel le is tudtuk a kötelező részt, nézzük milyen árakat találunk a kalapban:

Még néhány termék, ami olcsóbb lesz elő Black Fridayen. Időpont 11.21 3:00 (10:00 pekingi idő szerint), az viszont nem derült ki, hogy free shipping van-e:

Mindenkinek jó vadászatot kívánok.

Címkék: hírek, drón, Hírek