Quadkopter blog

2016.dec.03.
Írta: Jackal_ 16 komment

XiaoMi Mi Pad 2 – Apple iPad mini helyett

xiaomi-mi-pad-2-announcement6.pngRégóta szemeztem a Xiaomi Mi Pad 2-vel, mert a változások igazán üdvözítőek voltak az 1-es modellhez képest. Csinos fém ház, egészen jó processzor, remek, Apple által is használt kijelző, USB Type C port és sok egyéb érdekesség. Nem olyan régen értekeztem már a tabletekről, akkor a cél az volt, hogy egy drón kijelzőjeként használjam. Aztán a dolog túlnőtt önmagán és rájöttem, hogy a legtöbb embert az általános használat érdekli. Ez a tablet pedig megéri azt az 53.000 forintot, amennyiért vettem, lássuk, hogy miért.

Tovább

Gitup Git2 - Amikor Kínában gondolkodnak a mérnökök

gitup-git2-action-camera-pro-packing_11.jpgVolt már jó néhány akciókamerám és még ennél is többet teszteltem mások kölcsöneszközeit. Leszámítva a GoPro sorozatot, ami indokolatlanul drága, mindegyiknek volt olyan hibája, amivel nehéz volt együtt élni vagy egyszerűen csak bosszantotta az embert. A Gitup Git2 ennek pont az ellenkezője, minden a helyén van, ez pedig bőven megéri azt a 27.000 forintot, amibe kerül.

Tovább

A Yuneec márka bemutatója - A DJI közvetlen ellenfele

the-new-typhoon-h-is-a-truly-yuneec-drone_1.jpg
Nagyon sok cég próbál a DJI babérjaira törni, aki jelenleg a drón piac 70%-át uralja. A valós eséllyel rendelkezők egyike a Hongkongban alapított Yuneec, amely több mint 15 éve foglalkozik repülő eszközök gyártásával. Az évek során felépített hírnév nem alaptalan, ugyanis modellpalettájuk lefedi a 4K képes, kamerával felszerelt quadkoptereket, a hatmotoros gépeket, a selfie drónokat, de a profi légi videózáshoz is készítenek modelleket.

 

Tovább
Címkék: cikkek, drone, drón, Yuneec
süti beállítások módosítása