Napi érdekesség - DYS 83 mikro brushless gép

sss_3.jpgA DYS mindig is az egyik kedvenc márkám volt. Alacsony árához képest egy fokkal magasabb minőség, mint ami elvárható, ráadásul igencsak ellenálló, magas feszültségen is működő motorok és kellemes karakterisztika jellemezte a termékeit. Ilyennel repült az Ogre Mark I még a blog hőskorában. Most egy mini racerrel támad a cég, és mivel a héten ez lesz a téma, pont beleillik a képbe. Szeressük együtt az új gépüket, a DYS 83 mm-et.

Tiny Whoop sok céget megihletett - nem használjuk a lopás szót, mert az csúnya - és a mostani DYS gép  is egészen pofás. A műanyag propellervédő keretben brushless motorok forognak, hála a teremtőnek, nem kell küzdelmet folytatnunk a szénkefékkel. Üdvözítő, hogy a felfogatást is megoldották, dupla csavar tartja a helyén a háromágú propellereket. Kellemes leszállólábakkal látták el a karbon vázat, így legalább nem tottyan bele a dzsuvába a masina, amikor le akarunk valahol szállni.

tiny-whoop-dys-83.jpg

A motorok érdekesek, 1102 10000KV, ez a megszokott 1103-1105-nél némileg kisebb, cserébe magasabb a fordulatszámuk. 10 amperes ESC-k szabnak gátat annak, hogy az energia füstté váljon. Az akkumulátor 2 cellás, 550 milliamperóra kapacitású, tehát a vártnál talán hosszabb lesz az üzemidő.

as_2.jpgA vezérlő valamilyen F3 chipet foglal magába, míg a kamera 800 TVL-es, amit gondolom egybe integráltak a 25 mW teljesítményű adóval.

Kíváncsian várom az árat, ugyanis jelenleg csak előrendelési értesítést kérhetünk, nyomjatok rá, az még nem kötelez semmire, aztán maximum nem vesszük meg.

Címkék: drone, drón, Hírek, DYS 83