Quadkopter blog

2017.aug.18.
Írta: Jackal_ 2 komment

Tomtop drón felhozatala - Mikro verseny gépek armadája

rm8137_2.jpgValamiért eddig elkerülte a figyelmemet a címben szereplő oldal, de nemrég sikerült átfutnom, és meglepve tapasztaltam, hogy egy csomó mikro brushless gépet árulnak. Amilyen gyenge a felhozatal 200 fölötti verseny drónokból, annyira erős mikro gépekből. Ez azt jelenti, hogy tíz darab olyan drónt találtam, amit eddig máshol nem nagyon láttam, ez nagyon sok, nagyjából ennyi van más oldalakon is, nem is értem, miért nincsen átfedés, de lényegtelen is, van benne néhány érdekes ajánlat.

Tovább
Címkék: hírek, tomtop, hirek, drone, drón

JJRC X2 drón teszt - Fogatlan zöld sárkány

nyito_4.jpgItt a nagy sikerű JJRC X1 utódja, a JJRC X2, teljesen áttervezett vázzal, új designnal, és még mindig alacsony árral. De vajon képes-e a belépő szintű szénkefementes motorral rendelkező drónok piacára olyan elánnal betörni, ahogy azt elődje is tette? Erre tulajdonképpen minden esélye megvan, ennek a nettó 28.000 forintos modellnek.

 

Tovább

A 200 mm-es versenygépekről – Mit vegyél olcsón, ha nem akarsz építeni?

20170629181415_50694.jpgTökéletesen megértem azokat, akik eleinte nem akarnak építeni versenydrónt. Rengeteg idő, lehet idegeskedni a rossz vagy meg nem érkező alkatrészek miatti várakozáson, a hozzáértés hiánya, a különböző szívásfaktorok, amik majd menet közben előkerülnek, mind-mind okozhatnak idegőrlő pillanatokat. Ezért gyorsan átfutottam nyár végén a jelenlegi modelleket, amelyeknek egy jelentős része akciós, és mivel a dollár is alacsonyan áll és a karácsony előtti negyedév is a végéhez közeledik, érdemes közöttük szétnézni.

Tovább
Címkék: hirek, drone, drón, Hírek
süti beállítások módosítása