Singles Day akciók – Vadásszunk együtt mindenféle olcsóságra

1_19.PNG

Régóta nem írtam már akcióesőről, de mivel itt az év vége, és jönnek a jobbnál jobb leárazások – amikre én is tartalékolok –, ezért itt az ideje, hogy beszéljünk róla egy kicsit. Kezdjük is a legkorábbival, a november 11-én érkező Szinglik napjával, amihez már mennek is a bemelegítő akciók.

Mindenki vésse eszébe az alábbi időpontokat:

  • Singles Day – Szinglik napja: 11.11
  • Black Friday: 11.23
  • Cyber Monday: 11.26
  • Mikulás: 12.06

Gyakorlatilag még semmivel nem késtünk el, nyugodtan lehet rendelni a cuccokat, nagyjából még 1-2 hétig, utána viszont érdemes az EU raktárakra koncentrálni.  A következő hetekben – mivel az nevezetes ünnepek szinte egymást érik – folyamatosan jönnek majd a jobbnál jobb ajánlatok, így vettem már egy rakat drónt, laptopot, elektromos egykerekűt és még számtalan más műszaki cikket.

22.PNG

Jelenleg is fut már a Gearbesten a Singles Day bemelegítő akció, amiben mindenféle érdekes játékokat lehet találni. Két fő szabályt kell betartanunk:

  1. olvassuk el a játékszabályokat is összegyűjtő induló oldalon lévő okosságokat, mert itt található az, hogy mit is kell, illetve lehet csinálni
  2. MINDIG kérjük ki az ÖSSZES kupont, akkor is ha utána nem használjuk el. Így spóroltam múltkor több mint 100 rongyot egy laptopon, meg kb. 30%-ot két rolleren; sosem lehet tudni, mikor melyik lesz jó valamire.

 

1. akció: Deposit

Lényege, hogy befizetünk egy kisebb pénzmennyiséget – kvázi "leelőlegezzük” - egy későbbi nagyobb engedményért cserébe, így egész jókat lehet szakítani. A második számot érdemes nézni, ezt kell majd levonnunk az árból. Amennyiben nem használjuk fel, a pénz visszajár, szóval igazából nincs különösebb kockázata.

deposit.PNG

Jellemzően műszaki eszközöket lehet így behúzni olcsón, mint a robotporszívók, tabletek és telefonok, de vannak rc dolgok is, például Zerotech Hesper, olcsósított Hubsan H216A és hasonlók. A fenti mintaképen láthatjuk az árakat, a deposit befizetése után 79,99 USD-be fog kerülnie egy Hubsan H216 drón.

A teljes listát itt találjátok.

 

2. akció: 3 db olcsóbban

A történet viszonylag egyszerű: ha három terméket veszünk egy adott kategóriából, akkor megkapjuk 9,99 vagy 49,99 USD-ért.

3_in_1.PNG

Például 3 db HGLRC 1104 7500KV motor befér az első kategóriába (900 Ft-ért mikor vettünk utoljára brushless motort?), míg a GW10 összecsukható mini drón hármast 49,99 USD-ért szerezhetjük meg. Nézzetek körbe, alkatrészekre, meg apróságokra lehet vadászni. Arra figyeljünk, hogy a kosárban lehet lapozgatni az akciók között, nyissuk le a sárga szöveget a termék mellett, ott található a hármas akció.

A teljes listát itt találjátok.

 

3. akció: felező kuponok

Az előbbiekhez hasonló, de általában 50%-os kedvezményt biztosít egy adott összeg elköltése felett. Például 99-50 dollár vagy 199-100 dollár, és így tovább. A Gearbest ráadásul sokszor életben tartja a kuponokat az akció lejárta után is, például 2018.12.31-ig, szóval ki tudja, mire lehet még jó.

2_22.PNG

Így olyan anomáliák is előfordulhatnak, hogy egy "féláras” kupon más termékekre is jó lesz, nemcsak arra, ami a 11.11-es akcióban előfordult (nem biztos, hogy most is így lesz, de kérjétek ki mindet). Lényeg, az összeset kérjétek ki, maximum nem használjátok el, és elévül.

A listát itt találjátok, felül.

 

4. akció: kuponeső

Újabb egyszerű, de nagyszerű játék. Minden nap, bizonyos időpontokban kuponokat sorsolnak ki 5 percig, ezek elkapására mindenki egyszer vállalkozhat, majd zárják a sorsolást a következő időpontig.

3_20.PNG

A lényeg az, ha elkapsz egy kupont, akkor a szokásosnál elvileg nagyobb kedvezményben részesülhetünk. Mivel ez is ingyen van, érdemes próbálkozni.

Innen lehet elkapkodni a kuponokat.

 

5. Lucky bag: zsákbamacska (ami nem is annyira az)

Emlékeztek még a búcsúban is sokszor előforduló zsákbamacskára? Na ez majdnem ugyanaz, csak mivel az emberek sokat sírtak, hogy jaj nem tudjuk mi van benne, ezért a GB volt olyan jó, és nagyjából ráírta a tartalmát.

luckybag.PNG

Kedvencem a Xiaomi Amazfit Bip okosóra, aminek a zsákjára konkrétan ráírták, mi van benne, és 49,99 USD-be kerül (egyébként olyan 70 dodó). Érdemes ezt is végignézni, hátha valaki belehúz a tutiba.

Az összes lucky baget itt találjátok.

 

6. akció: flash sale

A szokásos villámáras akciók, de ezek most kifejezetten RC cuccokra, azon belül is JJRC modellekre vonatkoznak.  Persze ennek ellenére nem elvetemült dolog egyéb kedvezményekre vadászni, hiszen ki lehet fogni az akciókon kívül is néhányat, amelyik egyik csoportba sem tartozik.

jjrc.PNG

Néhány példa a fentiekre:

Természetesen számtalan más ajánlatot is lehet találni, aki ráakad valami bomba dealre, ne fogja vissza magát, hanem a komment mezőben vagy Facebookon ossza meg a közösséggel.

Címkék: hírek, Hírek