Quadkopter blog

2018.jan.06.
Írta: Jackal_ 9 komment

Eachine QX95S drón teszt - Veri a brushlesst is?

img_0189_1.JPGEgy antagonisztikus vita kioltása miatt szereztem egy Eachine QX95S-t. Jobban megy-e egy egycellás szénkefés gép, mint egy brushless? Érdemes-e viszonylag drágán beruházni egy szénkefementes variánsra vagy elég az olcsóbb, de egyszerűbb megoldás is? Oda adható-e egy fiatalabb delikvensnek vagy túl erős ehhez? A teszt elolvasásával és 15.800 forint elköltésével a kérdésekre a választ bárki megtudhatja.

 

Tovább

Skyrc Q 200 töltő teszt - A nagytestvér figyeli az akkudat

01_2.jpgÉreztem, hogy a töltőproblémát egyszer s mindenkorra le kellene tudnom, így beáldoztam nagyjából 40.000 forintnyi készpénzt és megvettem a töltők töltőjét, a Skyrc Q200-at. Az ár nem véletlenül ilyen magas, ezt a jelentős tudás kompenzálja. Lényegében mindent mindenhogyan tölt, LCD kijelzőn visszaad tengernyi adatot és Bluetooth applikáción keresztül is menedzselhető. Az persze kérdés, hogy megéri-e az érte kért temérdek mennyiségű pénzt, de ezért kell elolvasni a tesztet.

Tovább

Hawkeye Firefly 8S akciókamera teszt – Királyi vér

3_9.jpgA Hawkeye Firefly 8S akciókamera tipikusan az a készülék, ahol a príma árazás és a funkciók egymásra találnak, és a cég sem hiszi magáról azt, hogy azért, mert egy nevet ráaggattak a tokozásra, már elkérhetnek kétszer akkora összeget. Nem is teszik meg, 25.000 forint körül az egyik – ha nem a - legjobb vétel, és tud egy két olyan extrát is, ami a többi kamera esetében egyáltalán nem érhető el.

Tovább
Címkék: cikk, cikkek, Firefly 8S
süti beállítások módosítása