Quadkopter blog

2018.aug.11.
Írta: Jackal_ 44 komment

Segway Ninebot ES 1 elektromos roller teszt – Pozitív ökológiai lábnyom

sdsd_4.jpg

A mai teszt rendhagyó, lévén egy elektromos rollerről lesz szó. A Segway Ninebot ES1 az ES2 fékezett habzású variánsa, a kvázi összecsukható néproller, amely a nagyobb testvérénél karcsúbb hardveres jellemzőkkel száll harcba. Azért maradt még a cégnek energiája 20-25 km hatótávot belecsempészni a szerkezetbe, és nem hagyták ki az energia visszatermelés és a tempomat funkciókat sem. A büdzsé roller 100.000 forintos, szuper alacsony árcédulával szorongatja meg a konkurenseket, amelyet áfa- és vámmentes European Railway Priority Mail szállítással rendelhetünk meg.

Tovább

3 colos propeller teszt a Helifar X140 Pro-val – Húzzon jobban vagy repüljön tovább

img_2470_1.JPG

Nemrég számoltam be a remek Helifar X140 Pro drónról. Aztán eszembe jutott, hogy mi lenne, ha a gyári nagyon „fancy” propellert kicserélnénk valami másra, és megnéznénk, hogy hogyan repül a gép, illetve milyen változásokat észlelek. Az eredmény magáért beszél, de azért szavakba is öntöm a tanulságokat.

 

Tovább
Címkék: cikkek, Cikkek

SJCAM SJ8 Plus – Meg van benne a plusz

4_15.PNG

Az SJCAM SJ8 Plus a gyártó legújabb kameragenerációjának középső modellje, ami a legjobb ár-érték arányt ígéri a stabilizált 4K képet nyújtó kamerák mezőnyében. Ráadásul a szokottnál jobb minőségű házban egy érintőképernyőt rejtettek el, és persze tengernyi kiegészítőt is adnak hozzá. 50.000 forintot kérnek érte, ami teljesen reális, lévén jelentős előrelépésnek tekinthető például a Thieye T5 szériához képest.

Tovább
süti beállítások módosítása