Marciart filmkuckója - Lázbérci víztározó

terkep_3.pngMarciart DJI Phantom 4 Pro+ drónja nagyon szép és stabil videókat készít, olyannyira, hogy úgy döntöttem, hogy ami megüti a színvonalat, azt ki fogom tenni, hiszen tudom, hogy a fotózás és a videózás szerelmesei legalább annyian vannak, mint a versenygép őrültek. A mostani helyszín a Lázbérci víztározó volt, ahol a helyszín adja magát a drón repüléshez, már csak a megközelíthetetlensége miatt is. 

A helyszín Uppony, ami egy kis falu a Bükki Nemzeti Parkban, Miskolc és Szilvásvárad környéke, csak egy hangyányit nehezebben megközelíthető, mint a nagyobb városok. A víztározó hegyek között terül el, ezért annyira nem egyszerű a megközelítése, de az biztos, hogy a terület szépsége és elzártsága miatt adja magát, hogy valaki drónnal vegye fel a tájat. 

terkep_2_1.PNG

Végül 93 percet repült a Phantom, ennyi anyag kellett ahhoz, hogy ez a remek, valamivel több, mint 3 perces videó elkészüljön. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy akinek nincsen Core i7-es processzora, vegye vissza a felbontást, különben gyorsan széthajtja a gépet a 4K 60FPS felbontás, cserébe aki teheti, élvezze a nagy felbontású, remek színekből álló videót.

A helyszínről természetesen fotók is készültek, nem is kevés, hiszen ki ne használná ki szívesen a Phantom Sony Exmor 20 Megapixeles kameráját.

A többi képet innen tölthetitek le.

Aki szeretné felvenni az alkotóval a kapcsolatot, annak az alábbi lehetőség áll rendelkezésre:

Név: Csepregi-Horváth Márton
E-mail: marciart75kukacgmailpontcom