Nyári Banggood játék- ingyen pontok, mindenkinek

bg.JPGA szokásos nyár közepi punnyadást megszüntetendő, a Banggood kidobott az oldalára egy újabb játékot, aminek most van a bemelegítő része 1 hétig, tehát aki akar egy kis pontot farmolni (amivel majd később 15%-kal csökkentheti a megvásárolandó termékek árát) az kezdjen el erőteljesen nyomkorászni a lenti képre.

bg.JPG

A fenti képet kell bőszen nyomkodni, ahol elolvashatjátok a játék feltételeit. A nyelvi akadályokat áthidalandó a szabályok röviden.

  • lépj be a Banggood fiókodba, ezért kapsz 10 pontot
  • oszd meg Facebookon a Banggood reklámot (utána egyből törölheted, tehát nem kell naponta 10 fiókból spammelni az internetet), amiért újabb 5 pontot kapsz

A pontjaidat jobbra lent láthatod a Check in és a Share gombok felett, de azért ide is bevágom a képet, hogy totál egyértelmű legyen (meg rá is linkelek, hogy ha véletlenül mellényomsz, akkor is elérd)

bg_2.JPG

 A játék két szakaszból áll:

  • Július 15 és 22 között kell a pontokat gyűjtögetni
  • Július 22 és 30 között pedig nyomkodni

Minden pörgetés a félkarú rablón 5 pontot emészt fel, vagyis napi 3 pörgetésre van belőve a játék. A pörgetett számok szerint lehet pontokat, kuponokat, vagy ajándéktárgyakat kapni. Pl. ha 333-mat pörgetsz, akkor 30 BG pont a jutalmad. Mindenkinek jó játékot és sok sok pontot kívánok az új BGameben (PUN :D).

bg_3.JPG

Címkék: játék, drone, drón, Hírek, BG