Quadkopter blog

2016.jún.17.
Írta: Jackal_ 1 komment

Nyári Banggood játék- ingyen pontok, mindenkinek

bg.JPGA szokásos nyár közepi punnyadást megszüntetendő, a Banggood kidobott az oldalára egy újabb játékot, aminek most van a bemelegítő része 1 hétig, tehát aki akar egy kis pontot farmolni (amivel majd később 15%-kal csökkentheti a megvásárolandó termékek árát) az kezdjen el erőteljesen nyomkorászni a lenti képre.

Tovább
Címkék: játék, drone, drón, Hírek, BG

Realacc hátitáska - This is the real bass

maxresdefault_27.jpg

FRISSÍTVE SOK ÚJ INFÓVAL: 2016.06.18

Nemrég vettem egy Multistar hátizsákot, amiről bejegyzés született. Barátnőm átkötötte egy piros masnival a fülét, nagyjából ennyi akció történt a táskával kapcsolatban, ugyanis drónt még nem tettem bele. Az ok nagyon prózai, raszteres szivacs van benne és nem volt szívem kitörni, amíg az Ogre Mark II nem készül el. Mert ha ne adj isten rosszul töröm ki, akkor az bizony olyan lesz, amilyen, így az Ogre Mark I továbbra is a Tescos zacskók lakója maradt. De ennek most vége, hiszen a Realacc jóvoltából lett egy második táskám, amivel igen elégedett vagyok (mint ahogy a szintén Realacc "éghetetlen" akkumulátortasakommal is). Így lett az Ogrének is háza, mint Fülesnek a Micimackóban, amiről most rittyentettem egy rövidke bejegyzést nektek.

Tovább

DIY UFO FPV szemüveg - olcsó, mégis jó

5717ae70530d4_358750b.jpg

FRISSÍTVE: 2016.06.15  19:00 elírások javítva, köszönet Tszkr-nek

Sikerült végre a több mint két hónapja megvett FPV szemüveget kipróbálnom (nem vagyok egy nagy FPV menő na). Ahogy az a nevében is benne van, a termék komplett, de részegységeire szétszedett állapotban érkezett meg, szóval az ember nyomhatja vele a felnőtt legót. Nem túl bonyolult egyébként összerakni, tehát senkinek nem kell emiatt kétségbe esnie, nyugodtan megrendelhető. Ami viszont fontos, hogy kb. 1.5 hónapja ebben a 25.000 Ft-os árkategóriában ez volt az egyetlen olyan szemüveg, aminek állítható volt a fókusztávolsága és 800*480-as felbontása volt, vagyis akkor nem nagyon volt más alternatíva arra, hogy olcsón, egy elfogadható szemüveget szerezzek be. Az olcsóság kérdését egyébként az döntötte el, hogy a megvétel előtt nem sokkal repültem egy Fatshark Dominatorral (V3 talán?), ami 100.000 Ft körül van és nem éreztem azt az átütő erőt, amitől az 100 rongyba kerülne (jó, azért nagyon kompakt, szépen fekszik fel az arcra, van hűtése, akkumulátor tartója, stb.).

Tovább

Emax Night Hawk Pro 280 mélységi teszt - túltervezett minden értelemben

love-hate-review.jpgA külföldi oldalakon ezt a teszttípust "in-depth review"-nak szokták nevezni. Autók esetében azt hiszem, ez lenne a tartós teszt, ami egy 100.000 km-t futott járművel készítenének el. Ez egy versenygép esetében leginkább az esek-kelek ciklusok igen gyakori ismétlődését jelenti, illetve az elpusztított alkatrészek igen jelentős volumenemelkedését vonja maga után. Nem akarom szépíteni, az Emax Nighthawk dobozán és a PDB-n kívül nagyjából mindent sikerült összetörni rajta, de hát csak az nem tör, aki nem repül:D Ennek tudatában osztom meg most veletek az elmúlt 4-5 hónap alatt felhalmozott tapasztalatokat.

Tovább
süti beállítások módosítása