Quadkopter blog

2016.júl.10.
Írta: Jackal_ Szólj hozzá!

Vásár vasárnap - érdekes új termékek a netről - 27-28. hét

happy-sunday.jpgA mai VV igen érdekes gépeket tartogat. Tudtátok hogy JJRC=Emax, legalábbis egyes gépek esetében? Beindult a nagy átcímkéző gyár Kínában. Vannak aztán új versenyzőink a szuperolcsó százezer tengelyes gimbal+ kamera kategóriában, ahol már egy ideje folyik a vér a Mi Drone és a DJI Phantomok között, alájuk dobnak be most ey desszantost az Ideafly műhelyéből. Van egy igen elvetemült, összecsukható 295 mm-es versenydrónunk, illetve a Fluoreon lenyúlta az Eachine racert, kidobálta belőle az alkatrészeket és végre feltöltötte valami értelmessel (nem vízzel). Kavarnak a kínaiak, mint fáradt ló a kamillában, de ez nekünk csak jó, mert van miből szemezgetni.

Tovább

Kamu kamerákról komolyan - akció kamera választó II. rész

novo-light-thin-action-cam.jpg
Az előző részben a hardverrel foglalkoztunk, most egy kicsit szétnézünk a szoftveres oldalon is, illetve számba vesszük a kiegészítőket. Ami biztos, hogy nagyon meg tudja az ember életét keseríteni, ha állandóan a szoftverrel kell szenvednünk. Az sem mindegy, hogy milyen programfunkciókkal rendelkezik az adott eszköz, ugyanis nagyon sokan csak azért vesznek meg egy kamerát, mert egy adott képességhez hozzá akarnak jutni, az eszközzel együtt. Ennek járunk most egy kicsit utána, illetve megnézzük, hogy a cégek mennyire elérhetőek, milyen gyakran vannak szoftverfrissítések, illetve úgy általánosságban mennyire követik a termékeiket, a kiadás után.

Tovább

Kamu kamerákról komolyan - akció kamera választó I. rész

free-shipping-gs385-waterproof-camera-sjcam-style-action-video-cameras-support-32g-micro-sd-card-warranty.jpg
Amióta megvettem az XK Detect X380-C-t szeretném kicserélni rajta a kamerát, ami egy kamu SJCAM SJ4000 ami egy kamu Gopro Hero, tehát egy másolat kamera másolata, amit most egy másolatra szeretnék cserélni:D Ez persze így viccesen hangzik, de nagyjából ez a valóság. Aztán eszembe jutott, milyen jól szórakoztam Ljubjanában az SJCAM SJ5000 X ELITE kamerámmal és rádöbbentem, hogy ezt a cikket úgy kell megírni, hogy kicsit elvonatkoztatok a multirotoros felhasználástól és sokkal inkább koncentrálok általánosan a kamerákra, mivel ilyen eszközöket mindannyian használunk. Jöjjön hát a bejegyzés drónozóknak és nem repkedőknek, akció kamerákról, általában.

Tovább
süti beállítások módosítása