Quadkopter blog

2016.nov.13.
Írta: Jackal_ 2 komment

Vásár vasárnap - érdekes új termékek a netről - 45. hét

066b61f18278.jpgSikeresen túléltük a November 11-ei őrületet de ettől az élet még nem áll meg. Jönnek az újabb modellek, picik és nagyok, de a DJI sem marad ellenfél nélkül a hétvégére. Ráadásul az Autel az egyik olyan cég, amelynek tényleg van némi esélye konkurálni a DJI-al a Xiaomi mellett, így végre talán nem lesz olyan egyoldalú a piac.

Tovább
Címkék: hírek, drone, drón, Hírek, Autel

Pro HD-160 LED lámpa teszt - a jobb képekért és a minőségibb videókért

22-011-106_04_2.jpgA blog fejlődése érdekében be kellett szereznem néhány lámpát és állványt. Valljuk be, a blog képei hitvány minőségűek, a legtöbbjük sötét, tele van árnyékokkal, nem egyenesek. Ennél már csak a videóim rosszabbak, az egész egy fajta "sufni stúdió" érzetét kelti, ami semmiképpen sem szerencsés, ha az ember azt akarja, hogy komolyan vegyék. A blog következő évének az egyik hozadéka a minőség drasztikus javulása kell hogy legyen, ezért felállítottam egy mini stúdiót a lakásban, ennek egyik leglényegsebb darabja a Pro HD-160 LED lámpa, amely bruttó 8000 Ft körül érhető el.

Tovább

Adjunk hálát a hálaadás napi akcióknak

thanksgiving.JPGA Banggood pörgeti az ünnepeket, most éppen a hálaadás került terítékre. Megnéztem az akciókat, de annyira nem estem tőle hasra, viszont van 100-50 dolláros akció, így csinálhatunk az FPV szemüvegünk mellé egy ingyen FPV-s drónt, amit utána el lehet adni vagy ajándékként átpasszolni valamelyik családtagunknak.

Tovább

Gearbest Singles Day akciók - 200 dollár mínusz a Phantomokból

unnamed_2.pngÚjra itt van a kínai szinglik napja, mindenki megy vásárolni, ahogy mi is. Gearbest is felpörgette az ima malmot és Donald Trump is segít a dollár árfolyam alacsonyan tartásában, szóval itt az idő, hogy leszüreteljük a termékeket. Pl. egy jó kis Phantom 3-mat 200 USD-vel olcsóbban.

Tovább

200 dolláros kínai tablet mustra - Mit hozzon a Télapó? Kuponkódot

101-teclast-tbook-10-2-in-1-windows-_57_2.jpgEgy ideje már gondolkodom egy elfogadható árú tablet vásárlásán. A laptopom elmúlt 4 éves, bármikor behalhat valamelyik fő egység, amely már jelentős kiadással járhat és egy alaplap vagy kijelző cserét nem biztos, hogy szeretnék megfinanszírozni. Egy drágább fődarab cseréje akár bruttó 50-60.000 Ft-ra is rúghat, amennyiért viszont már szét lehet nézni a tablet piacon, hátha találok valami használható példányt.

Tovább
Címkék: cikkek, tablet, drón, Cikkek

Flysky FS-i6S távirányító teszt - minőség, alacsony áron

1453433672361234.jpg

UPDATE: 2016.11.16. GEARBEST levitte az árát a távnak 59 USD-re

A Flysky FS-i6S az a távirányító, amire azt ígérte a Flysky, hogy megváltoztatja az eddig róla kialakult képet. Azt gondolom, ez részben sikerült is, hiszen a Flysky eddig a szegény ember Frsky Taranisa volt. A Flysky volt a távirányítók iparosa, semmi extra, repül, olcsó, lehet már egy picit állítgatni és nem kell érte többet fizetnünk, mint amennyi még igazán fájna (azért persze a Flysky Fs-i10 nem ez a kategória). Az i6S NEM a sima i6 utódja, azt hivatott leváltani, de a Flysky háza táján nagy a tülekedés, jön is az új i6X, ami egy szoftver frissített i6, remélhetőleg azt is be tudom majd mutatni.

Tovább
süti beállítások módosítása