Eladó a menyasszony - mindenki vegyen Hexakoptert

dsc02731.JPGRitka pillanatok egyike, amikor valaki megkér, hogy tegyek ki valamit és meg is teszem:D. Nem akarom, hogy a blog bolhapiaccá váljon, viszont egyéni elbírálás alapján az  érdekes és egyben eladó gépeket ki fogom tenni. Nekem ehhez semmilyen anyagi érdekem nem fűződik és a géppel kapcsolatban sem engem kell keresni, hanem Deniboj-t a lenti elérhetőségek egyikén. Na de miért került ki a gép? Mert ez egy épített hexakopter, ami képes egy rendszerkamerát is elvinni. A lenti szöveget Deniboj írta, ezt fogom leközölni, a képekkel együtt (helyenként belejavítgatva, ahol a szerk. van kiírva, na az vagyok én).

Első és legfontosabb: Deniboj elérhetőségei (tehát nem engem kell hívni, hanem őt):
Skype: deniboj@gmail.com vagy deniboj
Mail: deniboj@gmail.com
Telefon: +436648322105 (Ausztria)
Viber: +436648322105

"A távolság nem akadály, ha valakit komolyan érdekelnek a lent eladó dolgok, akkor megbeszéljük a hogyant és a mikort.
1. Tarot 680 Pro Hexacopter

Kb egy-másfél éves, rengeteg alkatrésszel, lásd a fényképeket. A felépítéshez eCalc szoftvert használtam (a szerk. ahogy én is azt szoktam, linkeltem is róla a cikket) , az ESC-k rendesen be vannak épitve, nem csak úgy ,ahogy egyesek szoktak kiálló kábelekkel.

A koptert kamera platform-nak terveztem: ezáltal nagy teherbírású és 6 kg össztömeget elbír.


Váz: Tarot 680 PRO Hexacopter Folding Frame Carbon (a szerk.: összecsukható karok).  Extra: Magasabb labákat raktam rá, hogy a Sony Alpha 6000-es kamerám elférjen alatta, egy 3-tengelyes gimballal. A csomagban vannak meg 16mm-es karbon csövek, szóval vissza lehet rakni a rövidebb lábakat barmikor. Gimbal alul, akkumulátor felül, repülésvezérlő középen.
Motorok: Turnigy MultiStar 4230-400KV + 2 motort adok tartalékba; egyik sajnos csapágyas, de 10 csapágyat is adok hozza.
Propeller: Tarot 13x5.5 karbon
ESC: HobbyWing X-Rotor 3-6S ESC (OPTO), plusz egy vadiúj tartalékba
Akku: MultiStar 6S 10000mAh 10C Lipo 2 db, kb. 10-20 x töltöttem fel őket
Rengeteg alkatrész, úgy mint csavarok, lemezek, propellerek, karboncsövek, lásd a mellékelt képeket.

Az ajánlatban nincs benne a repülésvezérlő és az adó. Ha komoly érdeklődő van rá, megbeszélhetjük, hogy adok hozzá egy Pixhawk vezérőt és egy Frsky X8R-t külön, ezen ne múljon.
Ár: 155.000.- Ft-ot szeretnék kapni érte, de az ár alkuképes.
2. 3-tengelyes brushless rendszerkamera-gimbal a fenti kopterhez A GIMBAL ELKELT

A gimbalt teljes mértekben én terveztem egy Sony Alpha 6000 fényképezőgéphez, rajzoltam és kinyomtattam  3D-nyomtatóval az interneten lévő többi gimbalt alapul véve. Kamera nélkül adnám el, motorokkal, elektronikával, meg lipot is adok hozza. Úgy, ahogy a képeken látszik, csak kamera nélkül.
Gimbal súlya: 535g, ami elég jónak mondható ebben a kategóriában.
A motorok típusa: DYS BGM4108-130, plusz egy csapágyas tartalékba.
Elektronika: eredeti Alexmos 32bit 2 IMU-val, bekonfigurálva, 3S-re beállítva.
Ha valakit zavar hogy nincs alkatrész-ellátás, akkor odaadom a 3D-fájlokat hozzá, sőt ha komoly érdeklődő van akkor még tudok is nyomtatni továbbiakat.
Ár: 120.000.- Ft-ot szeretnék kapni érte, de alkuképes vagyok."
A képek eredeti felbontásban itt érhetőek el.