Itt a tojás, hol a tojás - újabb Banggood játék

easter_eggs.jpg" Jön a nyuszi", hozza a piros tojást, vagy nem tudom a kínaiaknál mit tojik a panda. Viszont van új játék, ahol szépen megint meg lehet fejni a Banggoodot és arra tippelek, hogy a többi oldalon is lesz valami gyűjtögetős okosság. Ugyanis ez is szó szerint gyűjtögetős, keresős játék, tojásokra kell vadászni. amely nyilván az európai kultúrkörnek szól (legalábbis nem hallottam róla, hogy a buddhista, sintoista, taoista kultúrkörben lennének keresztény vallási ünnepek:D).  

A feladat ezúttal az alábbi: keressünk meg az oldalon randomra elhelyezett tojásokat a különböző termékek lapjain. Ahhoz, hogy meg tudjuk pörgetni az alábbi linken elérhető "húsvéti tojás félkarú rablót" (ez az egyik legelba**ottabb kifejezés, amit valaha leírtam), 5 különböző színű tojást kell megtalálnunk az oldalon, az alábbi színekben: kék, lila, piros, zöld és sárga. Ezek jellemzően különböző árukategóriákhoz tartoznak. A mai adag az alábbi (ez ugye mire olvassátok, már tegnapi lesz):

egg.JPGDe semmi gond, a Prohardveres srácok elkezdték egy .XLS táblába gyűjtögetni az adott napi tojásokat, hogy ne kelljen keresni. 

A lényeg az, hogy minden tojás összegyűjtése ad 1 pörgetési lehetőséget és naponta 3 lehetőségünk van gyűjtögetni, ez összesen 15 tojást jelent, szóval elég szarakodós. Miért érdemes mégis csinálni? Nos első lépésként meg kell osztanunk az alábbi bejegyzést Facebookon:

  • Facebook megosztás 30 pontot ér
  • Minden pörgetés 30/50/80 pontot ér VAGY
  • 2/3/7 $-os kupont

Tegyük fel, hogy egy nap alatt sikerül kipörgetnünk a maximum pontot és Facebookon is regeltünk, akkor az 270 pont, vagyis 2,7$. Az akció március 27-ig tart, szóval jól le lehet venni Bangoodékat. Happy hunting.