Quadkopter blog

2016.feb.21.
Írta: Jackal_ Szólj hozzá!

Vásár vasárnap - érdekes új termékek a netről - 8. hét

lazy-sunday-mornings-happy-weekend-hanke-arkenbout-photography-anne-inspire-styling.jpgMa elég nagy vegyes felvágottat hoztam nektek. Nem csak drónokról lesz szó, hanem két alkatrészről is, de azt gondolom aki építeni akar valaha is, annak hasznosak lehetnek az alábbi információk. Csapjunk is bele, hiszen nyakunkon a vasárnap:D

Tovább

Cheerson CX-10 teszt - Cukiságból jeles

cx-10-2.jpgA Cheerson CX-10 egy majdnem pocket kopter és bár nem fér be a saját távirányítójába, azért a világ legkisebb kopterei között tartják számon. Ilyen értelemben egy fajta űrt kívánok vele betölteni a blogon, hiszen bőszen szoktuk ajánlgatni, mégsem volt róla elemzés, eddig. Az mindenesetre érdekes, hogy ebben az 5000 Ft körüli kategóriában a gyártók hogyan oldják meg a spórolást, mert annyira pici a mozgástér, hogy az elképesztő. Az viszont biztos, hogy aki egy 20 forintos méretnél alig nagyobb gépet keres, annak a Cheerson CX-10 tökéletes választás lehet.

Tovább

Naplóbejegyzés X. - Racerek a szőnyegen

p1270080_1.JPGEz a naplóbejegyzés kicsit kilóg a többi közül, ugyanis beltérben bűvöltük a dolgokat.  Végre-valahára le tudtunk ülni Marciarttal egy kis konfigurációra, ami a versenygépeinket illeti. Az Emax Nighthawk 280 Pro elvileg RTF, tehát nem kell konfigurálni kibontás után. Amennyiben neked az ARF verzió jutott, akkor viszont igen – amit egy Base Flight nevű programmal tehetsz meg -, hiszen össze kell lőni a távirányítót mint adót, a gépen elhelyezett vevővel, ez az én esetemben már a gyárban megtörtént, tehát ezzel nem kellett foglalkozni.

Tovább

Áramszünet - egy kis erőgyűjtés

1452690952.jpgKépzeljétek, az történt, hogy kifogytunk a populáris anyagokból. Nem kicsit, nagyon. Persze nem akarunk most lelépni vagy ilyesmi, csak erőt gyűjtünk egy újabb rohamra, mint Mao annak idején a Nagy Ugráshoz. Tulajdonképpen csak arról van szó, hogy elfogytak az felhalmozott anyagok, ami 120 bejegyzés esetén azért nem csoda (viszont így nekünk van most a legtöbb ebben a témában, hehe). Ráadásul az idő is pocsék, úgy jártunk mint Malacka a Micimackóban: "csak esett, esett és esett". Persze tudom, hogy vannak kétéltű multikopterek is, vagy maximum átállunk az RC hajó modellekre:D Mivel nem akarom lejjebb adni a színvonalat és semmitmondó hírekkel (MAJDNEM ráesett a síelőre a drón (persze igazából nem, de MAJDNEM)) vagy itt egy újabb cuki cicás nyáladzós videó, JA ÉS A HÁTTÉRBEN 2:14-nél ELSUHAN EGY DRÓN jellegű videókkal feltölteni az oldalt, ezért most rápihenünk arra, ami jön...Hogy mi az? Megnyomod, megtudod.

Tovább
süti beállítások módosítása