Quadkopter blog

2017.jún.30.
Írta: Jackal_ 2 komment

Marciart filmkuckója - Ráckeve, kerékpárral és drónnal

19143190_10211092723692146_3603049254255731757_o.jpgMarciart újabb zseniális videót készített, most éppen Ráckevéről, amit a Pestieknek délen, mindenki másnak pedig északon kell keresnie. A helyszín több szempontból is megkapó, rendelkezik ugyanis folyóval, tóval, egy Duna híddal, és még az egyik HÉV vonal is itt ér véget, ideális terepet biztosítva a filmezésre.

Tovább
Címkék: hirek, drone, drón, Marciart

Drónok kézikönyve – Alapmű a hobbirepüléshez

p1040163.JPGNagyon örültem neki, mikor megkaptam a Cser Kiadótól recenzióra a Drónok kézikönyve című művet, hiszen minden ilyen kiadvány itthon hiánypótló szerepet tölt be. Egyrészt a magyarországi szakirodalom – ellentétben az idegen nyelvűvel – meglehetősen szűkös, másrészt azt gondolom, hogy mindenkinek illik elolvasnia, aki egy kicsit is komolyabban szeretne foglalkozni ezzel a hobbival. Következzen hát a könyv rövid elemzése, és aki kedvet kap hozzá, az nyugodtan keresse fel a cikk végén található linket, ahonnan megvásárolható 3.996 forintért.

Tovább

Hogyan válasszunk napszemüveget? - Forrasztó szemüveget akartam, de napszemüveg lett belőle

bolle-hustler-smoke-glasses-ktzhg-jlwgs.jpgFurcsának tűnhet, hogy egy drón blogon napszemüvegekkel kapcsolatos bejegyzés található, de mint ahogy a filmekben minden, ez is "igaz történet alapján" született, ugyanis forrasztó szemüveget akartam venni. Ezért elkezdtem nézegetni a munkavédelmi szemüvegeket, és rájöttem hogy van köztük egy csomó nagyon dögös, ráadásul az összes követelménynek megfelelnek, amit általában a napszemüvegekkel szemben szoktunk támasztani. Egy kérdés marad, az ár...dobpergés: nagyjából az egyötöde a közepesen drága márkáknak, vagyis már ezért érdemes végigolvasni az eszmefuttatásomat.

Tovább

Frsky Taranis Q X7 távirányító teszt – Nagytudású celeb  

ddd.jpgA legendás gyártó kisebb modellje is majdnem mindent tud, amire szükségünk van, sőt néha sokkal többet is. Az Frsky Taranis QX 7 körüli „hype” teljes mértékben indokolt, hiszen olyan funkciókat is felvonultat, amelyeket a műszaki paraméterekből nem fogunk kiolvasni. A nettó 30.200 forintos ár ezen a szinten nevetségesen alacsony, a 16 csatorna, a 60 modell memória, a telemetria és még az ezer másik beállítható lehetőség szerintem minden modellező vágyát ki fogja elégíteni.

Tovább

Feiyue FY-10 távirányítós autó teszt – Autó, kidobóknak

20170424171709_84023_1.jpgA Feiyue FY-10 egy igazi "türhő" távirányítós autó. Brutálisan néz ki, átgázol mindenen, nagyon jól védett a szennyeződések ellen, remekül lehet vele ugrálni, és még csak nem is drága. De vajon van-e rejtett hibája, vagy tényleg minden klappol a most akciósan kínált nettó 17.400 forintos áron kínált autónál?

 

Tovább

Gearbest nyári leárazások- vadásszunk drónra és kamerára

nyito_4.PNG

Hivatalosan kitört a nyár, nemcsak azért, mert baromi meleg van, hanem mert sorban jönnek a jobbnál jobb akciók, szerencsére nem kizárólag drón témában. Most éppen a Gearbest ömleszti ránk a különböző kedvezményeket, ebből szemezgettem nektek, de az érdeklődéseteket ne korlátozzátok pusztán az általam kigyűjtött cuccokra, menjetek rá mindenre ami megéri.

Tovább
Címkék: hírek
süti beállítások módosítása